© Galeria fotogràfica del Moianès

Recull fotogràfic del Moianès i rodalies


Llista d'Àlbums :: Registre i Condicions d'ús :: Login
Últimes fotos :: Últims comentaris :: Més vistes :: Més valorades :: Els meus Favorits :: Cercar

Inici > Moianès > Santa Maria d'Oló

TÍTOL  +   - 
NOM  +   - 
DATA  +   - 

Altimires.jpg
Altimires-vista 233 vegadesMarç 2015. Gran casa pairal d'estil gòtic renaixentista, sota el mas es troba el molí del mateix nom.
AqueducteMoliCoix.jpg
Aqüeducte del Molí del Coix -vista 156 vegadesOctubre 2016. El Molí del Coix era un petit molí fariner que s'alimentava de l'aigua de la riera d'Oló. Tenia la resclosa a 300 metres aigües amunt. L'aigua era conduïda a través d'una mina que passava per darrera la roca i arribava a les dues basses mitjançant aquest petit aqüeducte. Era un molí de poca potència ja que tenia un salt entre 3 i 4 metres. Va deixa de funcionar durant la guerra civil. L'últim moliner era coix, d'aquí li ve el nom. Recentment s'ha netejat tot aquest indret.
Armenteres.JPG
Armenteres-vista 385 vegadesJuliol 2006. Entrada a la masia d'Armenteres. En aquests moments ofereix els seus serveis com a casa de colònies.
CalTripeta.jpg
Cal Tripeta-vista 164 vegadesMaig 2015. És una petita masia que pertany al raval de Santa Eulàlia. Es troba al peu del mirador d'Oló a tocar l'Eix Transversal.
CanCases.JPG
Can Cases-vista 317 vegadesSetembre 2008. Si estan fent reformes per adequar la finca com a punt de trobada per a moviments socials.
CanVilaXIX.jpg
Can Vilà-vista 155 vegadesFinals del segle XIX. Avui en dia encara en peu i habitada. Es troba a les afores del poble, al costat del camí que enfila cap el cementiri.
CanVilaXXI.jpg
Can Vilà-vista 145 vegadesMaig 2017. Antiga casa pairal molt ben conservada situada al final del passeig Carme Vidal i a pocs metres del cementiri del poble.
CapellaRocabruna1971.jpg
Capella de Sant Jordi del mas Rocabruna-vista 315 vegadesMarç 1971. Detall del absis modernista.
CastelldOloDGPC.jpg
Castell d'Oló-vista 310 vegadesMaig 1962. Vista d'un dels murs. D'origen medieval data del segle XVIII.
CastellOlo.JPG
Castell d'Oló-vista 382 vegadesJuliol 2006. Torre de guaita del castell que data del any 889.
Colltor.jpg
Colltor-vista 225 vegadesEstiu 2012. La masia data de l'any 1710. L'activitat principal d'aquest mas és la producció vinícola. A la casa també s'ofereix allotjament al turisme rural.
Comunidor.JPG
Comunidor de Sant Joan d’Oló-vista 464 vegadesJuliol 2006. Construcció des d'on el sacerdot s'aixoplugava per comunir tempestes i pregregades.

141 fotos en 12 pàgina(s) 1