© Galeria fotogràfica del Moianès

Recull fotogràfic del Moianès i rodalies


Llista d'Àlbums :: Registre i Condicions d'ús :: Login
Últimes fotos :: Últims comentaris :: Més vistes :: Més valorades :: Els meus Favorits :: Cercar

Inici > Moianès > Granera

TÍTOL  +   - 
NOM  +   - 
DATA  +   - 

AltarGranera.jpg
Altar de la Mare de Déu de Montserrat-vista 299 vegadesAnys 40. Altar lateral de l'església de Sant Martí de Granera dedicat a la Verge de Montserrat.
AltaRosari1.jpg
Altar de la Verge del Rosari-vista 243 vegadesAnys 50. Altar lateral de l'església de Sant Martí de Granera dedicat a la Verge del Rosari. Cal destacar el detall del la pintura al fresc on s'aprecia clarament el castell de Granera.
AltarRosari2.jpg
Altar de la Verge del Rosari-vista 252 vegadesAnys 50. Detall de l'altar de la Verge del Rosari de Granera a l'església de Sant Martí.
BarracaGirbau.JPG
Barraca del Girbau-vista 309 vegadesSetembre 2007. Data de l'últim quart del segle XIX. La seva utilitat era la de donar aixopluc als pagesos quan estaven al camp i guardar els seus estris.
BarriEsglesia.jpg
Barri de l'Església-vista 298 vegadesAnys 50. Vista del barri de l'Església des del camí a Monistrol de Calders. Al fons els massissos de Sant Llorenç i el Montcau.
Bigues1.jpg
Bigues-vista 314 vegadesDesembre 2006. La zona de davant totalment enjardinada amb arbres gairebé amaga la casa.
Bigues1950.jpg
Bigues-vista 292 vegadesAnys 50. Casa de pagès de Can Bigues.
Bigues80.jpg
Bigues-vista 309 vegadesVers 1980. Vista del mas Bigues des de cal Campàs.
Biguespost~0.jpg
Bigues-vista 353 vegadesVers 1930
Biguetes.JPG
Biguetes-vista 410 vegadesOctubre 2006. Trobem aquesta petita masia deshabitada davant mateix de la carretera de Granera a Sant Llorenç Savall. No es dons d'estranyar que el seu propietari protegís les finestres amb reixes.
CalCompara-CalPastoret.jpg
Cal Compara i Cal Pastoret-vista 317 vegadesVers 1950. En el carrer de Vic.
CalMarti2.jpg
Cal Martí-vista 119 vegadesJuny 2017. Aquesta casa de pagès pertany a la parròquia de Sant Martí de Granera. Està situada a 760,5 metres d'altitud en el Barri de Baix, al nord-est del Barri del Castell, nucli principal del poble. És de les primeres cases que es troben procedint de Castellterçol per la carretera BV-1245. Queda una mica separada al nord de la carretera, a ponent de Can Creus. Queda al nord de la carretera, i s'hi accedeix pel camí que mena a l'Agulló, que arrenca cap al nord-est del punt quilomètric 8,8 i travessa tot el Barri de Baix de sud-oest a nord-est i en uns 300 metres mena a Can Creus.
105 fotos en 9 pàgina(s) 1