© Galeria fotogràfica del Moianès

Recull fotogràfic del Moianès i rodalies


Llista d'Àlbums :: Registre i Condicions d'ús :: Login
Últimes fotos :: Últims comentaris :: Més vistes :: Més valorades :: Els meus Favorits :: Cercar

Inici > Moianès > Granera

TÍTOL  +   - 
NOM  +   - 
DATA  +   - 

AltarGranera.jpg
Altar de la Mare de Déu de Montserrat-vista 747 vegadesAnys 40. Altar lateral de l'església de Sant Martí de Granera dedicat a la Verge de Montserrat.
AltaRosari1.jpg
Altar de la Verge del Rosari-vista 702 vegadesAnys 50. Altar lateral de l'església de Sant Martí de Granera dedicat a la Verge del Rosari. Cal destacar el detall del la pintura al fresc on s'aprecia clarament el castell de Granera.
AltarRosari2.jpg
Altar de la Verge del Rosari-vista 686 vegadesAnys 50. Detall de l'altar de la Verge del Rosari de Granera a l'església de Sant Martí.
BarracaCintet.jpg
Barraca de cal Cintet-vista 43 vegadesNovembre 2021. Es troba al costat de les restes de cal Cintet. Al capdamunt de la imatge s'observa el castell de Granera i més a la dreta la parròquia de Sant Martí.
BarracaGirbau.JPG
Barraca del Girbau-vista 754 vegadesSetembre 2007. Data de l'últim quart del segle XIX. La seva utilitat era la de donar aixopluc als pagesos quan estaven al camp i guardar els seus estris.
BarracaMilhomes.jpg
Barraca del Milhomes-vista 87 vegadesMaig 2021. Restes de la caseta del Milhomes, adossada a la balma. Durant un temps, la balma fou arranjada i hi vivien dos captaires, un dels quals era conegut com el Milhomes. Es troba prop del mas de l'Agulló, en una zona emboscada.
BarracaTorra.jpg
Barraca de la vinya de la Torra -vista 46 vegadesNovembre 2021. Situada a l’antiga vinya de la Torra, ha estat recentment recuperada pel grup Pedra Seca de Granera.
BarriEsglesia.jpg
Barri de l'Església-vista 791 vegadesAnys 50. Vista del raval de l'Església des del camí a Monistrol de Calders. Al fons els massissos de Sant Llorenç i el Montcau.
BassaCintet.jpg
Bassa de cal Cintet-vista 50 vegadesNovembre 2021. Bassa natural situada a poca distancia al nord-est de les restes de cal Cintet, al costat d'uns camps de conreu. Està excavada al subsòl i presenta una planta irregular arrodonida, formada per l'embassament de l'aigua de pluja. La presencia continua d'aigua ha fet créixer vegetació al seu interior i als seus voltants.
BassaSolaSot.jpg
Bassa del Solà del Sot -vista 697 vegadesJuliol 2016. És el primer que trobem quan arribem a la casa del Solà. Al darrera es veu la font.
BassaTorra.jpg
Bassa i safareig de la Torra -vista 89 vegadesMaig 2021. Es troba al sud-est del barri del Castell, sota la carretera d'accés, al nord del turó de la Torra. Al costat del mur de la font, que es troba a pocs metres, hi ha la bassa d'emmagatzematge. És de planta rectangular, està bastida en pedra i amb un revestiment lliscant a l'interior força degradat.
BassaTrens.jpg
Bassa de Trens-vista 93 vegadesAbril 2021. Està situada a la banda de ponent de la masia de Trens, al nord del torrent i prop del camí que li dóna accés. La bassa és de grans dimensions i planta rectangular. Està bastida en maons, amb un revestiment arrebossat a l'exterior i un lliscat interior. Amida uns 15 metres de llargada per uns 5 d'amplada, i està delimitada per una tanca metàl·lica amb pilars de formigó pintats de color blanc i vermell. L'aigua de la bassa servia per regar els horts de la masia de Trens.
143 fotos en 12 pàgina(s) 1