ę Galeria fotogrÓfica del MoianŔs

Recull fotogrÓfic del MoianŔs i rodalies


Llista d'└lbums :: Registre i Condicions d'˙s :: Login
┌ltimes fotos :: ┌ltims comentaris :: MÚs vistes :: MÚs valorades :: Els meus Favorits :: Cercar

Inici > Rodalies > Alt VallŔs

T═TOL  +   - 
NOM  +   - 
DATA  +   - 

AbadialFaiPost.jpg
Cascada del Rossinyol i Monestir de Sant Miquel del Fai -vista 797 vegadesAnys 20
AbsisStLlorenš.jpg
Monestir de Sant Llorenš del Munt-vista 522 vegadesMarš 2007. Absis romÓnics.
Agramunt.jpg
Agramunt-vista 782 vegadesMarš 2006. Aquesta casa la trobem a la capšalera de la Vall d'Horta.
AiguafredaDalt.jpg
Aiguafreda de Dalt-vista 564 vegadesJuny 2010. L'esglÚsia d'Aiguafreda de Dalt fou fundada per l'abadessa Emma, filla del compte GuifrÚ el Pelˇs i consagrada pel bisbe Gotmar el dia 5 d'agost del 898 amb el nom de Sant MartÝ del Congost. L'esglÚsia actual Ús la del segle XII, amb les seves modificacions, i forma un mateix conjunt amb la rectoria. Exteriorment no Ús visible l'estil romÓnic de l'esglÚsia, ja que estÓ voltada per murs i contraforts per contrarestar la poca solidesa de la base de pedra tosca sobre la qual estÓ fonamentada.
AiguafredaDalt2.jpg
Aiguafreda de Dalt-vista 529 vegadesJuny 2010. L'interior de l'esglÚsia estÓ format per una nau central, l'absis on hi trobem l'altar i dues capelles laterals que li donen forma de creu llatina. A la capella lateral esquerra hi ha la venerada imatge del Sant Crist. L'actual imatge Ús del 1953 en substituciˇ de la talla del segle XVII destru´da durant la guerra civil. Si bÚ l'esglÚsia d'Aiguafreda de Dalt estava dedicada inicialment a Sant MartÝ, aquest va anant perdent protagonisme a favor del Sant Crist.
AvencCami.jpg
Avenc del CamÝ Ral-vista 578 vegadesAbril 2008. El trobem en el Coll del Correu, en el mateix camÝ que porta al Hostalets del DavÝ.
AvencCanTorres.jpg
Avenc de Can Torres-vista 750 vegadesJuny 2007. Situat en el Parc Natural de Sant Llorenš de Munt i l'Obac, en el sector de la Mola, tÚ una fondÓria de 19 metres. Alg˙ l'anomenat "la porta de l'infern".
AvencCololeda.JPG
Avenc de la Codoleda (pou)-vista 774 vegadesOctubre 2007. Conserva estalactites, entre les quals destaca una de monumental de 11 metres de llargada.
AvencCololeda2.JPG
Avenc de la Codoleda (gatera)-vista 774 vegadesOctubre 2007. Avenc integral, en la terminologia dels espele˛legs significa que hi ha una entrada i una sortida, situat al sector de la Mola tÚ una fondÓria de 18 metres i 80 de recorregut.
BalmaFosca.JPG
Balma Fosca-vista 704 vegadesMaig 2009. Matadepera, VallŔs Occidental. Parc Natural de Sant Llorenš del Munt i l'Obac.
BalmaPinassa.JPG
Balma de la Pinassa-vista 734 vegadesMaig 2009. Balma obrada. Matadepera, VallŔs Occidental. Parc Natural de Sant Llorenš del Munt i l'Obac.
BalmaRoja~0.jpg
Bauma Roja-vista 664 vegadesJuny 2008. La trobem al costat del CamÝ Ral de l'Obac, entre els Hostalets del DavÝ i la Barata.
250 fotos en 21 pÓgina(s) 1