© Galeria fotogràfica del Moianès

Recull fotogràfic del Moianès i rodalies


Llista d'Àlbums :: Registre i Condicions d'ús :: Login
Últimes fotos :: Últims comentaris :: Més vistes :: Més valorades :: Els meus Favorits :: Cercar

Inici > Moianès > Castellterçol

TÍTOL  +   - 
NOM  +   - 
DATA  +   - 

Beneficienciapost.jpg
Passeig de la casa de Beneficència-vista 423 vegadesAny 1919. El passeig amb la casa de Beneficència al final del camí.
Brugueroles.JPG
Brugarolas-vista 582 vegadesJuny 2007. Masia molt antiga esmentada el segle X en relació amb el castell de Tenes. Actualment els seus propietaris l'han adaptat com a casa d'allotjament rural.
CalBaldiri.jpg
Cal Baldiri-vista 462 vegadesAbril 2009. Restes d'aquesta antiga masoveria que trobem en el camí del collet de Sant Fruitós vers el mas Vilanova.
CalMalric.jpg
Cal Amalric-vista 331 vegadesFebrer 2012. Coneguda de sempre com a Cal Malric - corrupció o contracció de Ca l'Amalric, és una de les cases més antigues i singulars de Castellterçol. Es troba al carrer de la Pabordia, un dels més antics del poble.
CalRecader.jpg
Cal Recader-vista 334 vegadesFebrer 2012. És una de les cases més antigues de Castellterçol. Actualment serveix d'estada del Centre Cultural i Escola Municipal de Música.
CalRevitllat.JPG
Cal Revitllat-vista 594 vegadesPrimavera 2005. Petita masoveria convertida en caseta d'estiueig.
CalTint.jpg
Cal Tint o Casa Nubiola-vista 384 vegadesFebrer 2012. El nom li ve donat pel fet de que dins s'hi feien treballs de tintura, es donava color als teixits que es feien al poble. És obra de l'any 1801, però a principis del segle XX va ser completament reformada amb molt de regust modernista.
CamiGranerapost.jpg
Carretera de Granera-vista 589 vegadesAny 1919
Campanarpost.jpg
Campanar de l'església parroquial-vista 568 vegadesVers 1934. Campanar de l'església de Sant Fruitós. A la dreta la cantonada de la casa Taiadella.
CanAnfruns.jpg
Ca n'Anfruns -vista 355 vegadesJuliol 2014. Vista lateral de la casa. Destaca adossada a la paret l'antiga font restaurada el 2003.
CanCanuto.jpg
Can Canuto-vista 228 vegadesJuliol 2015. Va ser l'habitatge de Cebrià Calvet Jané, àlies Canuto, important personatge nascut a Barcelona l'any 1855 i vinculat al poble pel seu matrimoni amb Antònia Picas. Es va fer la primera casa al mateix carrer l'any 1890. Anys més tard construiria aquest edifici, amb un ampul·lós pòrtic classicista, de frontó triangular, i un cos poligonal a mode de torre. Compta amb un jardí lateral que arriba fins al final del mateix carrer de Barcelona, on hi ha una glorieta de ferro i vidre.
CanDou.jpg
Palau dels Marquesos d'Alòs o Can Dou-vista 360 vegadesFebrer 2012. Es tracta del casal barroc de la família procedent del mas Taiadella de Castellcir.
238 fotos en 20 pàgina(s) 1