© Galeria fotogràfica del Moianès

Recull fotogràfic del Moianès i rodalies


Llista d'Àlbums :: Registre i Condicions d'ús :: Login
Últimes fotos :: Últims comentaris :: Més vistes :: Més valorades :: Els meus Favorits :: Cercar

Resultat de la recerca - "Roc"

SotTomba.JPG
Sot de la TombaJuliol 2006. En aquest indret es trobava situat el avui desaparegut Molí del Gai o de Perers, ara s’hi guarden cavalls.
ForadadaFaipost.jpg
Pas o pont de la ForadadaAnys 20. Dona entrada al recinte de Sant Miquel del Fai.
FontFaipost.jpg
Font de Sant Miquel del FaiVers 1913. Anomenada també en aquells anys com a "Font de la Placeta".
PasForadada.jpg
Pas de la ForadadaDècada dels 50. Construït vers 1592 és l'entrada al priorat de Sant Miquel del Fai. Algú va anomenar també aquesta entrada com la porta del Moianès.
DolmenGavatx.JPG
Roques del GavatxDesembre 2006 (Castellterçol). Curioses roques situades a l'entorn del dolmen del Gavatx. Aquest indret es troba al costat de la pista forestal que porta al Solà.
CodroBolet.jpg
Codro BoletOctubre 2007. És una roca, en la que la seva singularitat rau en una sobreposició casual i curiosa d'un bloc de pedra, tal vegada esllavissat d'una cinglera. El Codro Bolet és troba al costat del camí que anava a Marfà, a uns tres quilòmetres i mig de Monistrol, gairebé al límit del terme. Aquestes singulars roques també s'anomenen còdols.
RocColomer.JPG
Roc ColomerNovembre 2007 (Collsuspina). Trobem aquesta roca a la vessant sud del poble i per damunt del torrent Fosc de l'Espina. Actualment ja no veiem aquesta figura, una part de la roca s'ha desprès havent-se perdut la forma de colom.
RocaVermella.JPG
Roca VermellaNovembre 2007. A Riells del Fai trobem aquesta roca als peus de les costes d'en Batlles.
TaulaCastellcir.JPG
La Taula de CastellcirNovembre 2007. Formació geològica o monument megalític?
PassadisFai.JPG
Passadís de la cascada del TenesDesembre 2007. Pas interior dins del rocam per sota el salt del riu Tenes, a Sant Miquel del Fai.
CodroBarret.jpg
Codro BarretSetembre 2003 (després de l'incendi de l'estiu). L'efecte que ha produït l'erosió de l'aigua i el vent al llarg del temps ha donat lloc a paratges tan espectaculars com aquest codro o còdol que es troba emplaçat enmig d'un cingle. Amb motiu de la seva forma d'agulla és possible distingir-lo des d'alguns punts elevats del Pla de Trullàs.
CabresEncantades.JPG
Cabres EncantadesMarç 2008 (Monistrol de Calders). Es tracta del llit natural de roca sobre el qual discorre la riera de l'Om que ve de migdia. L'erosió de l'aigua ha anat aprofundint les esquerdes naturals existents a la roca.
38 fotos en 4 pàgina(s) 1