Š Galeria fotogrāfica del Moiančs

Recull fotogrāfic del Moiančs i rodalies


Llista d'Ālbums :: Registre i Condicions d'ús :: Login
Últimes fotos :: Últims comentaris :: Més vistes :: Més valorades :: Els meus Favorits :: Cercar

Resultat de la recerca - "fontanella"

FontVella.JPG
Font Vella o Font de les EresMaig 2006. Situada a l'entrada del poble és tota de pedra vista, amb una arc centrat i dos de laterals. Al mig hi té una lāpida esculpida on hi ha una mā, voltada per les lletres C.I.A.A. A la dreta de la mā hi ha un cor i un bonet, mentre que a la banda esquerra hi ha un castell i a la part baixa diu: Dr. FERē EGA 1756 i que sembla vol dir: “Comenįā i acabar aquesta obra el Dr. Ferran Egā, el 1756”. Es creu que deuria ser un sacerdot, simbolitzat pel bonet, i de l'Estany, segons indica el castell, escut del poble.
Fontcova.jpg
Cova de la font de la ToscaVers l'any 1920. En aquesta cova, formada per una gran roca, es troba la font.
PratPou.JPG
Font del Prat del PouAgost 2006. Es troba davant del castell de Sant Miquel, ben conservada i en un entorn de gran bellesa paisatgística.
FontSauva.jpg
Font de Sauva NegraSetembre 2006. Ubicada en el límit entre el terme municipal de Castellcir i Centelles, i en una clariana del bosc, trobem la font envoltada de faigs, roures, boixos i grčvols.
FontdeLaCanyamera.jpg
Font de la CanyameraVers 1920 (Sant Quirze Safaja). El indret encara existeix perō la font malauradament no s'ha conservat.
LaTenda.jpg
Font de la BaumetaAnys 30. La casa que es veu al comenįament del camí és "La Tenda". Petit nucli a la carretera esdevingut centre comercial del terme.
FontTapies.jpg
Font de le TāpiesHivern 2005 (Calders). L'espectacular salt d'aigua de la font. Es tracta d'un racķ humit i ombrívol on abunden les molses, les hepātiques i les falgueres.
FontSantJoanpost.jpg
Font de Sant JoanAny 1941 (Castellterįol). Entorn de la font. Aquesta es trobava a pocs mentres del molí de Sant Joan.
FontSantRocpost.jpg
Font de Sant RocAny 1924 (Castellterįol). Petita glorieta dedicada a Sant Roc, patrķ contra la pesta i que havia sigut una font antigament. Es troba situada a la zona dels "Rourets".
FontVinyotapost.jpg
Font de la VinyotaAny 1930
FontMigPrat.JPG
Font de Mig PratNovembre 2006. Estā situada al centre del pla o prat de l'Estany. La carretera la voreja i els plataners li fan ombra.
FontMoliPujol.JPG
Font del Molí d'en PujolEstiu 2003. La trobem al costat i per sota del molí. Dissortadament durant moltes temporades es troba seca.
226 fotos en 19 pāgina(s) 1