© Galeria fotogràfica del Moianès

Recull fotogràfic del Moianès i rodalies


Llista d'Àlbums :: Registre i Condicions d'ús :: Login
Últimes fotos :: Últims comentaris :: Més vistes :: Més valorades :: Els meus Favorits :: Cercar

Resultat de la recerca - "rellotge"

LaMontjoia2.JPG
La MontjoiaTardor 2002. Llinda de l'entrada a la única pared que queda dreta d'aquesta antiga masia. Si pot llegir el nom de MOYA i l'any 1791.
LlindaMarfa.JPG
Llinda de Cal MarfàMarç 2006. Si veuen gravades les eines d'un ferrer. Trobem la casa en el mateix poble al carrer Fèlix Estrada.
Rellotge.jpg
Rellotge Església Parroquial VellaJuliol 2006. Rellotge de sol situat en un dels angles de l'església, hi té gravat l'any 1688.
Llindacarrer.JPG
Llinda casa carrer Josep GallésAgost 2006. La idea de que la casa es faci forta i progressi, s'expressa sovint a les llindes de les portes i finestres. A vegades si posa només l'any, a vegades es recorda també qui fou l'hereu que va fer l'obra.
EscutDou.JPG
Casa Dou o TaiadellaAgost 2006. L'escut esculpit en pedra a l'entrada de la casa dona a entendre el estatus social de la família Taiadella. Per donar un aire de més grandesa també tenen formes esculturals els suports de la balconada. Es tracta del casal barroc de la família procedent del mas del mateix nom a Castellcir.
Llindarectoria.jpg
Entrada rectoria Sant Martí de CentellesNovembre 2006. Arc de mig punt amb escut i la data 1669 a la dovella superior.
LlindaLlogari.JPG
Llinda de la Sala de Sant LlogariNovembre 2006. Hi podem llegir el nom de l'amo del mas i l'any que es va fer l'inscripció: "Llogari Sala 1827".
LlindaRubio.jpg
Portal del mas RubióNovembre 2006. Portal d'arc de mig punt amb inscripció.
LlindaRodoreda.JPG
Llinda de la RodoredaFebrer 2007. Llinda principal d'entrada al pati de la casa, amb l'any i el nom de l'antic propietari gravat. Posteriorment fou la casa familiar de l'arquitecte, historiador de l'art i polític Josep Puig i Cadafalch.
DovellaStMiquel.JPG
Dovella masia de Sant MiquelFebrer 2007. Escut i data del 1715 a la dovella central del mas.
LindacNou.JPG
Llinda de Ca l'EstudiantFebrer 2007. En el carrer Nou trobem aquesta llinda amb eines d'ofici d'un mestre de cases i l'any 1683.
LlindaSastre.JPG
Llinda de Cal NavarroFebrer 2007. En aquest cas hi han representades unes tisores obertes, al centre, que parteixen la xifra de la data: «AN 1673». La conclusió sembla clara: aquesta casa havia estat la d'un sastre, i així ho refermava el seu antic nom. Cal Navarro es troba precisament al carrer del Sastre número 11.
37 fotos en 4 pàgina(s) 1