Benvingut a moianès.net
Portada Els més llegits Correu Galeria fotogràfica Fòrums

Índex
· Inici
· Arxiu de notícies
· Bibliografia, mapes i vídeo reportatges
· Buscar
· Els més llegits
· Enllaços
· Enquestes
· Enviar article/notícia
· Fòrums
· Google-cerca
· Preguntes freqüents
· Suggeriments
· Temes
· Vista darreres publicacions

Articles a l'atzar

esports
[ esports ]

·26a edició de la Primera Marató de Muntanya de Catalunya
·Èxit en la IV Cursa de Muntanya Salta Marrades
·Cursa de Muntanya Salta Marrades 2016
·VII Trial de clàssiques del Cingles. Copa Catalana
·XIII edició 3 hores resistència sobre terra del Cingles
·VI Trial de Clàssiques del Cingles (Copa catalana de trial 2011)
·Resultats XIIena edició 3 hores resistència del Cingles
·XIIena edició 3 hores resistència sobre terra del Cingles
· ''V Edició Trial Clàssiques del Cingles'' COPA CATALANA

Menú per Categories
· Totes les Categories
· Aportacions
· Bages
· Berguedà
· Calders
· Castellcir
· Castellterçol
· Catalunya
· Collsuspina
· Comarques Centrals
· Granera
· Internacional
· L'Estany
· Lluçanès
· Moià
· Moianès
· Monistrol de Calders
· Osona
· St. Quirze Safaja
· Sta. Maria d'Oló
· Vallès Occidental
· Vallès Oriental

Segueix-nos també a facebook
Cliqueu aquí per entrar a facebook

El temps

Cliqueu aquí per a veure dades meteorològiques de Moià a temps real
Meteo Moià
Cliqueu aquí per a veure dades meteorològiques de l'Estany a temps real
Meteo l'Estany
Cliqueu aquí per a veure dades meteorològiques de l'Estany a temps real
Meteo Collsuspina
Cliqueu aquí per a veure dades meteorològiques de l'Estany a temps real
Meteo Monistrol
Cliqueu aquí per a veure la imatge més gran
Meteosat

El temps a Catalunya
Cliqueu aquí per a veure la predicció a curt termini

  
St. Quirze Safaja: La Balma o Bauma de l’Espluga de Sant Quirze Safaja
cultura

Aprofitàvem el temporal d’aigua dels darrers dies per arribar-nos el Tomàs Irigaray Lopez i l’Antonio Mora Vergés, fins a Sant Quirze de Safaja.

Teníem la certesa de poder veure i sentir - com en poques ocasions en els darrers anys - , la caiguda de l’aigua des d’una alçaria propera als 10 metres fins al fons del barranc, i fer-ho alhora des de sota aquesta magnifica bauma, que la nostra espècie ha vingut fent servir d’ençà que existim.

La balma de l'Espluga de Sant Quirze Safaja 585 mts. N 41º 43.854 E 2º 09.629 presenta tres fases; la primera és de caràcter epipaleolític, la segona fase està caracteritzada per una indústria lítica de raspadors, perforadors i geomètrics, encara sense ceràmica; la tercera fase s’inicia amb geomètrics, escassa ceràmica llisa, seguida per ceràmica cardial i tipus Montboló.

Els testimonis més antics han aparegut en les excavacions fetes l'any 1.960, on a cinc metres de profunditat es trobà únicament material lític.

Durant el Neolític Mitja, els assentaments es construïen a l’aire lliure de manera majoritària, tant als meandres dels rius com a les planes. En el Neolític Final es van tornar a emprar les coves, per la qual cosa van tornar a existir els dos tipus d’hàbitat de manera alternativa segons els llocs geogràfics que s’ocupaven.


Enviat per Redaccio el Dilluns, 06 de maig a les 19:16:29 (107 Lectures)
(Llegir més... | 39265 bytes més | Comentaris | Puntuació 0)

St. Quirze Safaja: El pont del Rossinyol i el pas de la Foradada de Sant Miquel del Fai
cultura

Pont de PedraLa Rosa Planell Grau i el Miquel Pujol Mur, cronistes insignes del Berguedà, s’atansaven per les terres ubèrrimes del Moianès; visitarien entre d’altres indrets Sant Miquel del Fai, del que ens explica el Miquel que assegurar-ne la subsistència, sobretot quan ell faltés, Gombau de Besora el va donar al conegut monestir provençal de Sant Víctor de Marsella.

Aquest fet es produïa l'any 1042 i durant els segles següents, el Priorat del Fai es va mantenir gràcies al suport i la vigilància de l'abadia mare.

El priorat va ser secularitzat l'any 1567 pel papa, i va posar-lo en mans de l'ardiaconat menor de la catedral de Girona. Aquests varen fer algunes millores en el monestir.

Una de les més importants és la construcció del pont del riu Rossinyol, també dit pont de Pedra i la perforació del pas de la Foradada que facilita l'accés al monestir. Anteriorment es feia per les anomenades escales de Sant Miquel, que eren uns graons de fusta fets per estaques clavades a la paret.


Enviat per Redaccio el Dilluns, 18 de març a les 07:34:41 (279 Lectures)
(Llegir més... | 40771 bytes més | Comentaris | Puntuació 0)

St. Quirze Safaja: La Balma del Rossinyol o de la Roca Gironella
cultura
El Juan Navazo Montero – amic d’infància – em demanava a d’anar a la Balma del  Rossinyol, coneguda també com el Salt  o Cascada de la Roca Gironella, situat a la partió dels antics pobles i parròquies de Sant Quirze Safaja i de Bertí.

És a sota i a llevant del Serrà, també a llevant de la Roca Gironella, que li dona nom, i a migdia dels Camps de Cabanyals. Per damunt de la cascada passa el Camí del Soler de Bertí.

El Rossinyol  és un riu que neix en el terme municipal de Sant Martí de Centelles, a  la comarca d’Osona, en una vall d'aquest terme que es decanta cap al Vallès, passa pel  terme de Sant Quirze Safaja, a l comarca del  Moianès, i desemboca en el Tenes, al Monestir de Sant Miquel del Fai, en terme de Bigues i Riells, en territori de Riells del Fai, on  s’ajunta amb la riera de Castellcir.

Es forma per la unió en el torrent de la Viuda de diversos torrents més petits, en el costat de ponent del Pla d'en Pep, al sud-oest de Can Cuixes. En davalla cap al sud, passant pel Sot de Furós, i va rebent d'afluents tot de torrents curts, entre els quals destaca, per l'esquerra, el torrent de les Roquetes i passa a llevant de la masia de Cabanyals.


Enviat per Redaccio el Dimecres, 12 de gener a les 07:33:59 (330 Lectures)
(Llegir més... | 21183 bytes més | Comentaris | Puntuació 0)

St. Quirze Safaja: Jornada tècnica de l'ADF
medi ambient
Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Sant Quirze Safaja la IV Jornada tècnica de la Federació Bages Moianès de l'ADF Els Cingles. Una jornada a la qual hi van participar més de 60 voluntaris que volien aprendre com treballar segur en els incendis i com fer ús de la motoserra.

La jornada va tenir lloc al Centre Cívic Parc de l'Aigua on es va fer la part teòrica del curs i després van desplaçar-se a l'aparcament del Parc de l'Aigua per a fer la part pràctica de la sessió.

Tots els participants van mostrar-se molt contents de com va desenvolupar-se la jornada i van poder preparar-se en les tècniques que poden haver d'utilitzar en cas que hi hagi un incendi.

Des del municipi de Sant Quirze estem agraïts que hagin triat el nostre poble per a fer aquesta sessió tècnica i una vegada més ens acostem a les entitats que de forma voluntària ens ajuden a preservar el nostre entorn. Un entorn que és la major riquesa que tenim al municipi i que, per tant, hem d'estar sempre preparats per a qualsevol incendi que es pugui ocasionar.

 

Ajuntament de Sant Quirze Safaja


Enviat per Redaccio el Dimarts, 17 d'abril a les 10:48:37 (1023 Lectures)
(Comentaris | Puntuació 0)

St. Quirze Safaja: Commemoració del 75è aniversari de Màrius Torres
cultura
ACTE: Presentació actes de la commemoració del 75è aniversari del poeta Màrius Torres.

DATA: dissabte 9 de setembre de 2017 a les 17h a la plaça davant l’Ajuntament. 

PERSONALITATS:
• Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Sr. Lluis Puig.
• Directora de l’Institut de les Lletres Catalanes, Sra. Laura Borràs.
• Membres de la Càtedra Màrius Torres de la Universitat de Lleida.
• Membres de la Corporació local, del municipi i de la comarca
.

• Altres personalitats

ORDRE DEL DIA:
17 h. Signatura del llibre d’honor.
17.05 h Benvinguda, presentació de la figura de Màrius Torres i parlaments de les autoritats.
17.40 h Presentació del programa d’actes que es portarà a terme aquest 2017.
17.45 h Un tastet de la ruta Màrius Torres. Lectura participativa amb l’acompanyament de Margarida Prats i Salvador Escudé.
18.30 h Concert de Meritxell Gené a la plaça de l’Església.
19.30h Refrigeri i fi de l’acte.

Esperem poder comptar amb la vostra presència. 

 

Ajuntament de Sant Quirze Safaja

Enviat per Redaccio el Dijous, 07 de setembre a les 07:54:11 (1044 Lectures)
(Comentaris | Puntuació 0)

St. Quirze Safaja: SQS aprova les noves ordenances fiscals més socials
economia
Sant Quirze Safaja aprova les noves ordenances fiscals pel 2017 amb un clar objectiu social
 

Després d’un procés exhaustiu d’anàlisi de les actuals ordenances municipals i després d’haver-ho treballat conjuntament els 7 regidors de la Corporació, en el ple extraordinari d’octubre van aprovar-les les següents modificacions a les ordenances fiscals les quals tenen un alt contingut social per atendre a les necessitats de les famílies més necessitades: 

IMPOST SOBRE BÉNS IMMOBLES

5% de bonificació de la quota íntegra per a famílies nombroses i monoparentals sempre que constitueixi l’habitatge habitual de la família i aquelles persones que acreditin que els ingressos de la seva unitat de convivència no superen els imports resultants de la taula pertinent, d’acord amb l’Indicador de Renda de Suficiència de Catalunya – IRSC anual (14 pagues) – del mateix any que es prengui com a referència per a la determinació dels ingressos: 

Congelació de l’IBI. Es manté el tipus de gravamen que hi havia l’any anterior, el qual és del 0,957 per cent quan es tracti de béns urbans i el 0,8064 per cent quan es tracti de béns rústics. El tipus de gravamen aplicable als béns immobles de característiques especials serà el 0,60 per cent.

IMPOST SOBRE CONSTRUCCIONS, INSTAL·LACIONS I OBRES

70% de bonificació els subjectes passius, persones físiques o comunitats de veïns, en el seu domicili habitual per obres relatives a la rehabilitació de façanes d’edificis existents. 

100% de bonificació a aquelles obres que tinguin com a objecte la instal·lació de sistemes de recollida i aprofitament d’aigües pluvials.


Enviat per Redaccio el Divendres, 11 de novembre a les 15:20:48 (1357 Lectures)
(Llegir més... | 35977 bytes més | Comentaris | Puntuació 0)

St. Quirze Safaja: Amb el pou del Faig, Sant Quirze ja té assegurat l'abastament d'aigua
medi ambient
Amb el pou del Faig, Sant Quirze Safaja ja té assegurat l’abastament d’aigua a tot el municipi.
 
Avui divendres 22 de juliol de 2016 s’ha inaugurat la posada en funcionament d’una obra cabdal pel municipi: la portada d’aigua des del pou del Faig fins a l’estació ETAP situada al Parc de l’Aigua. Una obra finançada per la Diputació de Barcelona i que garanteix el subministrament d’aigua potable a totes les urbanitzacions del municipi.
 
Anna Guixà, alcaldessa de Sant Quirze Safaja “Estem satisfets d’aquesta inversió ja que ens garanteix que podem abastar d’aigua a tot el municipi sense haver de patir en períodes de sequera, com ens va passar aquesta darrera primavera. Avui gaudim d’unes instal·lacions de primer nivell que han estat fruit del compromís de l’equip de govern amb les necessitats del municipi i també de l’ajut econòmic de la Diputació de Barcelona”.
 
David Bonvehí, Diputat al Parlament de Catalunya, ha conclòs “Estem en un municipi que llueix avui unes instal·lacions que demostren que vivim en un país modern i que mira cap al futur. Enhorabona als representants polítics que ho han fet possible, de bracet sobretot de les institucions com la Generalitat i la Diputació de Barcelona”.

Enviat per Redaccio el Divendres, 22 de juliol a les 18:09:06 (938 Lectures)
(Llegir més... | 4478 bytes més | Comentaris | Puntuació 0)

St. Quirze Safaja: S'inaugura l'equipament que garanteix aigua al 100%
medi ambient
Sant Quirze Safaja inaugura l’equipament que garanteix aigua al 100% del municipi.

Aquest divendres 22 de juliol Sant Quirze Safaja inaugura la posada en funcionament d’una obra cabdal pel municipi: la portada d’aigua des del pou del Faig fins a l’estació ETAP situada al Parc de l’Aigua. Una obra finançada per la Diputació de Barcelona i que garanteix el subministrament d’aigua potable a totes les urbanitzacions del municipi.

A l’acte d’inauguració hi assistirà:
-  Diputat a la Diputació de Barcelona i alcalde de Manresa, Sr. Valentí Junyent
-  Diputat al Parlament de Catalunya, Sr. David Bonvehí
-  Alcaldessa de Sant Quirze Safaja i Vicepresidenta del Consell Comarcal del Moianès, Sra. Anna Guixà
-  Regidors de la Corporació de l’Ajuntament de Sant Quirze Safaja
-  Director de l’ACA i treballadors de l’àrea, Sr. Jordi Agustí
-  Treballadors de l’empresa concessionària de l’obra
-  Redactor del projecte del Pou del Faig, Sr. Josep Barberillo
-  Director de l’obra del Pou del Faig, Sr. Aleix Cervantes
Entre d’altres membres de la població.

Enviat per Redaccio el Dimarts, 19 de juliol a les 09:42:38 (872 Lectures)
(Llegir més... | 4266 bytes més | Comentaris | Puntuació 0)

St. Quirze Safaja: SQS engega la rehabilitació del primer mòdul amb material reciclat
medi ambient
Aquest dissabte 16 de gener voluntaris de Sant Quirze Safaja participaran en la rehabilitació del primer mòdul de l’escola del municipi. L’Ajuntament ha aportat els diners que els hi eren necessaris per a la compra del material i persones voluntàries del municipi, així com el personal de brigada del mateix ajuntament faran les feines necessàries per a adequar un dels mòduls.

El projecte compta amb el vist i plau per part del Departament d’Ensenyament de la Generalitat el qual va demanar que es fes inicialment una prova pilot per mirar com funciona i, després, fer la resta de mòduls que té l'escola (un total de 4). Un projecte liderat per l’AMPA de l’Escola i que ha tingut el suport incondicional de l’Ajuntament de Sant Quirze Safaja, el Consorci del Moianès, el Col·legi d’Enginyers de Forests de Catalunya i l’Institut Català de la Fusta (INCAFUST).

Enviat per Redaccio el Dijous, 14 de gener a les 00:00:00 (1383 Lectures)
(Llegir més... | 6481 bytes més | Comentaris | Puntuació 0)

St. Quirze Safaja: Sant Quirze aposta pel material reciclat a l'escola
medi ambient
Sant Quirze Safaja vol ser pionera en la rehabilitació dels mòduls de l’escola amb material reciclat.

Sant Quirze Safaja busca finançament a totes bandes per a portar a terme el projecte de rehabilitació dels mòduls de l'escola. La redacció del projecte ja està completament pagada i ara és el moment de fer-lo realitat, un cop rebut el vist i plau per part del Departament d’Ensenyament de la Generalitat i de l’Ajuntament de Sant Quirze Safaja. La idea és fer una prova pilot d'un únic mòdul per mirar com funciona i, després, fer la resta de mòduls que té l'escola (un total de 4). Un projecte liderat per l’AMPA de l’Escola i que ha tingut el suport incondicional de l’Ajuntament de Sant Quirze Safaja, el Consorci del Moianès, el Col·legi d’Enginyers de Forests de Catalunya i l’Institut Català de la Fusta (INCAFUST).

PER QUÈ AQUEST PROJECTE: Per que la data de construcció de l’escola definitiva no es coneix, i en aquest període d’impàs, es vol que els nens estiguin en unes instal·lacions confortables i que comptin amb tot allò que necessiten. A més, el projecte pretén facilitar el desenvolupament de les diverses activitats que van a càrrec del conjunt de professorat i dels monitors/es dels serveis de menjador, d’acollida i d’extraescolars, a més de cobrir les mancances actuals de l’escola.

Enviat per Redaccio el Dijous, 27 d'agost a les 09:14:01 (1368 Lectures)
(Llegir més... | 7363 bytes més | Comentaris | Puntuació 0)

St. Quirze Safaja: Presentació de l'equip de CiU a l'alcaldia de Sant Quirze Safaja
política
Transparència, humilitat, responsabilitat i il·lusió: els 4 eixos que configuren la candidatura de CiU a l’alcaldia de Sant Quirze Safaja.

Aquest matí a les 12.30h s’ha fet la presentació oficial de la candidatura a l’Alcaldia de Sant Quirze Safaja (Vallès Oriental) per Convergència i Unió. L’acte ha tingut una assistència de més de 70 persones.

Primer ha tingut la paraula Lluis Piella, segon de la llista, que ha expressat obertament la voluntat de l’equip de mirar endavant i de treballar per un poble cohesionat. Deixar enrere els entrebancs, apostant per un projecte de futur i amb una visió de proximitat.

Després ha tingut la paraula Jaume Fonts, sisè de la llista, que ha presentat els 7 candidats de la llista que poden optar a entrar a l’Ajuntament. Els quals son: Marta Hierro, Jaume Fonts, Sandra Aguado, Núria Serra, Lluis Lázaro, Lluis Piella i Anna Guixà (l’ordre de 7 a 1).

Acte seguit, ha pres la paraula la candidata a l’alcaldia, Anna Guixà que ha donat gràcies a totes les persones que configuren la llista, no només els 7 que poden optar a la regidoria sinó als 16 en total que la conformen. Tot seguit, ha parlat dels 4 valors que volen que regeixin la seva candidatura: transparència, humilitat, responsabilitat i il·lusió. Un projecte que ha estat molt ben rebut pels assistents.

Finalment, l’acte s’ha tancat amb un piscolabis on els assistents han pogut dialogar amb els representants de la llista.

Enviat per Redaccio el Diumenge, 12 d'abril a les 20:14:39 (1263 Lectures)
(Comentaris | Puntuació 0)

St. Quirze Safaja: Acte de presentació de la candidata a l'alcaldia
política
El proper diumenge 12 d’abril a les 12.30h a la Plaça davant de l’Ajuntament de Sant Quirze Safaja es farà l’acte de presentació de la candidata a l’alcaldia del municipi presentant una llista a nom de Convergència i Unió.
 
Presentem breu currículum de la candidata:

Anna Guixà i Fisas. Nascuda a Barcelona al 1984 (30 anys). Casada i amb dos fills de 3 i 1,5 anys. Viu a Sant Quirze Safaja des dels 18 anys. Des de fa 8 anys que té empresa pròpia de comunicació empresarial. Al arribar a Sant Quirze va tenir un primer contacte amb la gent de Castellterçol on va vincular-se a forces entitats com els Gegants, el Grup Nou de Teatre i el Centre Excursionista, de la qual actualment és la tresorera i la responsable de comunicació. Al llarg dels anys, va incrementar el seu vincle amb la gent de Sant Quirze i més activament quan ha estat regidora de l’Ajuntament aquests darrers anys. Part activa a les festes majors, activitats de promoció de Sant Quirze i la vessant comunicativa. Actualment és la tresorera de l’Ajuntament i la primera tinent d’alcalde.
 
Es presenta una llista amb 16 persones de les quals 7 poden optar a regidors a l’Ajuntament.

Enviat per Redaccio el Divendres, 10 d'abril a les 08:34:20 (994 Lectures)
(Comentaris | Puntuació 0)

St. Quirze Safaja: Visita a la Mare de Déu del Puig
cultura
Sortíem davant de l’ajuntament de Sant Quirze Safaja en direcció al turó de Puig d’Olena.

Passàvem pel nou passeig, pel costat de la carretera, que arriba fins a les escoles. Al final del passeig girem a la dreta per continuar la nostra marxa, aquest cop pel costat del riu Tenes.

Arribat a un punt a on s’ha de creuar el riu, nosaltres girem lleugerament cap a l’esquerra fins anar a trobar de nou la carretera que tindrem de creuar. Un cop passada enfilem un camí que hi ha a l’altre banda, l’iniciem en pujada.

L’ascensió durarà uns 15 minuts i aviat veurem a la nostra dreta mig encimbellat l’antic sanatori de Puigdolena.

Seguim el camí fins a trobar la drecera de la Rovireta. Passarem pel costat de la casa i pujant de nou aquest cop lleugerament, entrem a la propietat de Puigdolena.

Enviat per Redaccio el Dijous, 05 de març a les 10:18:50 (1424 Lectures)
(Llegir més... | 4455 bytes més | Comentaris | Puntuació 0)

St. Quirze Safaja: Inaugurat el Passeig del Tenes a Sant Quirze Safaja
societat
Inaugurat el Passeig del Tenes a Sant Quirze Safaja: un circuit de natura, esport i diversió
 
L'acte ha estat presidit pel President de la Diputació de Barcelona, Excm. Sr. Salvador Esteve i Figueras.
 
El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, i l'alcalde de Sant Quirze Safaja, Ramon Banús, han inaugurat aquest diumenge 27 de juliol el Passeig del Tenes, coincidint amb el primer cap de setmana de festa major del poble. Un passeig que connecta, a través d’un vial planer i d’aproximadament 400 metres, el casc antic del municipi amb l’Escola i que habilita un espai per a poder-hi circular caminant, en bicicleta, corrents... i facilitar el pas de vianants sense haver de circular directament per la carretera.

Salvador Esteve ha destacat que «el passeig millora les comunicacions locals i que, per tant, es guanya en benestar i seguretat». I ha explicat que la Diputació, que ha donat suport al projecte, té el «compromís de col·laborar amb tots els pobles, petits, mitjans o grans, i que està al servei dels ajuntaments, l'administració més propera al ciutadà, actuant de manera contrària al que diu la LRSAL».

Enviat per Redaccio el Dimarts, 29 de juliol a les 09:20:09 (1242 Lectures)
(Llegir més... | 4355 bytes més | Comentaris | Puntuació 0)

St. Quirze Safaja: Sant Quirze Safaja inaugura el Passeig del Tenes
societat
Sant Quirze Safaja inaugura el Passeig del Tenes: un circuit de natura, esport i diversió.
 
L'acte serà presidit pel President de la Diputació de Barcelona, Excm. Sr. Salvador Esteve i Figueras.
 
Aquest diumenge 27 de juliol de 2014, Sant Quirze Safaja inaugura el nou Passeig del Tenes. Un passeig que connecta, a través d’un vial planer i d’aproximadament 400 metres, el casc antic del municipi amb l’Escola i que habilita un espai per a poder-hi circular caminant, en bicicleta, corrents... i facilitar el pas de vianants sense haver de circular directament per la carretera.
 
Convocatòria de premsa:
Dia: diumenge 27 de juliol
Hora: 18h Ajuntament de Sant Quirze Safaja (Carretera Barcelona número 2 de Sant Quirze Safaja (Vallès Oriental)
Duració: 1 hora

Enviat per Redaccio el Dijous, 24 de juliol a les 09:45:12 (1155 Lectures)
(Llegir més... | 5935 bytes més | Comentaris | Puntuació 0)

La Galeria fotogràfica, web recomanada per patrimoni.gencat
Cliqueu aquí per a més informació

Enquestes
Quin és el patrimoni més rellevant del Moianès?

Arquitectònic
Artístic
Natural
Gastronòmic
Paisagístic
Rural
Industrial
HistòricResultats
Enquestes

vots 19

Cercador
Google

Copieu. Enganxeu. Cerqueu.
Google web search
Search Text:

WWW
www.moianes.net

SafeSearch::


Advanced Search

Consultes rebudes
Hem rebut
9126359
impressions des de maig 2005

Articles antics
Diumenge, 15 de juny
· El Quirzet, l’Esquirol i l’Òliva, el nou gegant i capgrossos de Sant Quirze
· Sant Quirze nomena Mn. Antoni Pladevall fill predilecte del municipi
Dijous, 12 de juny
· Sant Quirze Safaja estrena el seu gegant i capgrossos
Dilluns, 23 de setembre
· L'Ajuntament del Bruc implanta un sistema ideat per l'Ajuntament de Sant Quirze
Dimecres, 10 d'abril
· Anada al Clascar o Castell de Bertí
Dimecres, 13 de març
· Adéu al faig monumental de Sant Quirze
Dimecres, 14 de març
· Màrius Torres
Dimecres, 23 de març
· L'Ajuntament de Sant Quirze Safaja inaugura el Centre Cívic
Dimarts, 01 de setembre
· Un monòlit de la Guerra del Francès
Divendres, 09 de juny
· La Diputació lliura el premi de Medi Ambient a Sant Quirze
Dimecres, 24 de maig
· No a l'autopista. Nou acte.
Dijous, 04 de maig
· Sant Quirze rebrà ajuts extraordinaris de la Diputació.
Dijous, 24 de novembre
· El sector de la PAE demana la retirada immediata dels falsos BIO
Dimarts, 18 d'octubre
· Una avaria en una estació de bombament va causar la mortaldat de peixos
Dilluns, 22 d'agost
· Un abocament d’aigües residuals va provocar la mort de desenes de peixos
Divendres, 15 de juliol
· L´incendi quedarà controlat aquest matíDisseny optimitzat per una resolució de 1024 x 768 píxels
© moianes.net
Per la reproducció total o parcial d’aquesta publicació
demani autorització a la Redacció [ redaccio@moianes.net ]

PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pàgina Generada en: 0.24 Segons