Més de 150 establiments participen a la segona edició de la campanya MOIANÈS MÉS
Data Dimecres, 26 de març a les 20:13:43
Tema economiaEl proper cap de setmana 29 i 30 de març 2014 es celebrarà la segona edició de la campanya de promoció Moianès més, promoguda pel Consorci del Moianès.  

Un any més, es vol difondre tot el potencial turístic, gastronòmic, comercial, cultural i patrimonial dels deu municipis del Moianès.

Durant el cap de setmana 29 i 30 de març, els visitants i la població del Moianès podran gaudir de més de 150 propostes de promoció dels allotjaments, restaurants, comerços, activitats de lleure i visites a elements patrimonials del territori.  A més, durant el cap de setmana s’oferiran activitats per a totes les edats (tallers, concerts, caminada, tast de productes del Moianès entre d’altres) i s’organitzaran concursos Instagram i sortejos que segurament interessaran a tots els visitants.

Tota l’oferta i la programació d’activitats es podrà consultar a través de la pàgina web www.moianesmes.cat, a través de les xarxes socials 2.0 (twitter i facebook) i també en catàlegs impresos que s’han distribuït pels pobles del Moianès.

Els tipus d’allotjaments adherits a la campanya són hotels, fondes, apartaments turístics, cases de colònies, masies rurals, càmpings.....  Els restaurants oferiran menús i promocions per a tots els gustos, i els comerços ofertes, regals....

Alguns dels elements patrimonials que es podran visitar són les Poues de la Ginebreda a Castellterçol, la masia d’Esplugues a Castellcir, la Mina de l’Estany, la Casa Museu Prat de la Riba a Castellterçol, el Monestir de l’Estany, les Coves del Toll a Moià, i la Casa Museu Rafael de Casanova a Moià, el Forn de la Calç a Calders,....

El  cap de setmana 29 i 30 de març, descobreix el Moianès!!! T’hi esperem!!


Consorci del Moianès


Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1337