Neix la CollsusBirra: la Fira de Cervesa Artesana de Collsuspina
Data Dijous, 19 de novembre a les 14:04:29
Tema societatEl proper dissabte 28 de Novembre, Collsuspina s’omplirà d’activitats per a totes les edats al voltant de la cultura de la cervesa artesana.

La CollsusBirra, una iniciativa popular que compta amb el suport de l’Ajuntament de Collsuspina, celebrarà enguany la seva primera edició dissabte 28 de novembre, de 12 del migdia a 12 de la nit.

Amb un programa ple d’activitats per a totes les edats, que van des dels tallers infantils, els jocs rurals, fins a les actuacions musicals de la tarda vespre, l’objectiu d’aquesta fira és consolidar l’oferta d’activitats lúdico-festives que tradicionalment ja s’ofereixen a la població i dotar d’un espai més per a la promoció dels seus productes als productors artesans de cervesa del Moianès i les comarques properes.


El programa compta també amb la col·laboració dels establiments de la població que presentaran les seves barquetes (montaditos) per a maridar amb cervesa.

El Concurs per a Cervesers Amateurs “Una Rossa i una Morena”, obert a aquells productors no professionals, premiarà la millor cervesa rossa i la millor cervesa morena que es presentin a concurs. Des de la plana facebook de la CollsusBirra s’està duent a terme una acurada selecció de jurat popular transversal, que serà l’encarregat de jutjar aquestes cerveses des de la màxima amplitud de criteri.

Podeu consultar les bases del concurs al web collsusbirra.cat

En aquesta primera edició, la Fira de Cervesa Artesana comptarà amb la presència de les cerveseres Ausesken, Montseny, Más Malta i Simanya.


Collsuspina
15 de Novembre 2015


Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1469