TV3 emetrà en directe l'actuació de la Coral Lloriana Jove a la Fira de Nadal
Data Dissabte, 28 de novembre a les 09:13:50
Tema societatLes tres seccions de la Coral Lloriana Jove oferiran un concert solidari el diumenge 13 de desembre en ocasió de la Fira de Nadal de Sant Vicenç de Torelló, i en benefici de la Marató de TV3, que emetrà l’actuació en directe.

La Coral Lloriana Jove serà una de les protagonistes de la Marato de TV3, que emetrà en directe el concert que la coral oferirà el diumenge 13 de desembre a les 13.30h, des de l’Avinguda del Castell de Sant Vicenç de Torelló. La Marató d’enguany està dedicada a la diabetis i la obesitat i com ja és tradició, diferents entitats i empreses així com una gran quantitat de persones a títol individual, hi col·laboraran organitzant activitats solidàries per recaptar diners que serviran per lluitar contra aquestes dues malalties.

Així, la Coral Lloriana Jove de Sant Vicenç de Torelló oferirà un concert en què prendran part les tres seccions que conformen la coral, cantant juntes, i els beneficis que es recaptin amb aquesta actuació es donaran a la Marató. TV3 ha escollit aquest concert com un dels actes solidaris per emetre en directe durant el transcurs del programa de la Marató.

La coral, que va ser fundada l’any 1997 i que ja ha col·laborat diversos anys amb la Marató de TV3, ha preparat per a la ocasió un repertori ben nadalenc amb les següents cançons: El noi de la mare, Cançó de l’estrella, Les dotze van tocant, Santa nit, L’àngel i els pastors, i Cançó de bres per a una princesa negra.


Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1470