El Consell Comarcal del Moianès incorpora a 17 persones en situació d'atur
Data Dijous, 23 de gener a les 07:12:38
Tema economiaLes noves contractacions engloben col·lectius molt diversos, des de joves menors de 30 anys fins a aturats de llarga durada.

El Consell Comarcal del Moianès i el Consorci del Moianès, han incorporat a 17 persones que es trobaven en situació d’atur, mitjançant diferents programes del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Les noves contractacions engloben col·lectius molt diversos, des de joves menors de 30 anys fins a aturats de llarga durada.

A través dels  programes Treball i Formació i Enfeina’t, se’ls ofereix una oportunitat per obtenir experiència professional per a la seva inserció laboral, trencar amb la seva situació de desocupació, i adquirir competències per millorar la seva ocupabilitat. Actuaran només en els àmbits en què el Consell Comarcal i el Consorci del Moianès tenen competències, com per exemple: turisme, educació, serveis a les persones, promoció econòmica i territori.

Gairebé la totalitat de les persones contractades són del Moianès.A través del programa Treball i Formació, gestionat des del Consell Comarcal, s’han incorporat nou persones amb un contracte a jornada completa de sis i dotze mesos: cinc auxiliars administratius, dos de peons de manteniment, 2 persones de neteja.

Des del Programa Enfeina’t, gestionat des del Consorci del Moianès, s’han contractat cinc persones amb una vinculació d’un any de durada. Entre elles hi ha dos auxiliars administratius, un monitor de lleure, una persona de neteja i una persona per recepció i oficina de turisme del Moianès.

A totes les persones participants se’ls ofereix formació i acompanyament per la inserció laboral, amb l’objectiu de facilitar la seva reincorporació al mercat de treball.

A més a més, s’ha contractat dues persones pel  programa de Garantia Juvenil, i una del Programa d’Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL).

A part de les noves 17 contractacions, el SOC també ha subvencionat la pròrroga  de 5 contractes.

 

Consell Comarcal del Moianès

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1783