Biblioteca de Moià - Agenda febrer 2020
Data Dimarts, 04 de febrer a les 07:11:50
Tema culturaDurant el mes de febrer
“Que existeixi la llum” exposició de quadres del pintor brasiler Vinicius Barajas

Durant el mes de febrer

Els dies 5 i 12 de febrer, taller de poesia i teatre amb els alumnes de 6è de l’Escola Pública J. Orriols i Roca i l’Escola Pia de Moià, a càrrec de Montse Vila, de Teatre ART.

La poesia serveix d’excusa per treballar l’expressió oral. De forma lúdica, es parla de la importància de diferents elements que intervenen en la comunicació, posant especial atenció en la interpretació del text.

Dimarts 11 de febrer a les 17:30h

TdeTallers: farem màscares per anar ben disfressats aquest Carnestoltes.

Divendres 14 de febrer a les 19h

Presentació de la novel·la La volada del pinsà a càrrec de l’escriptora moianesa Roser Blázquez Gómez, acompanyada de Lluís Cerarols.

Aquesta novel·la va ser mereixedora, el passat 2019, del XXVè Premi Valldaura-Pere Calders, convocat per la UAB i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.
“Fra Bernat, un jove franciscà, torna al monestir de Santa Maria de Surós, al seu poble natal, amb una tasca secreta: tenir cura del Monestir Ocult, un lloc on obres d'art i literatura han trobat refugi al llarg de la història. Després d'anys lluny del poble, fra Bernat descobreix el patiment dels vilatans sota el jou de Jaume de Montoliu, un home poderós i menyspreable”
Amb la col·laboració d’Òmnium Bages – Moianès.

Trobada Premi Atrapallibres

Dilluns 17 de febrer a les 17:15h: trobada dels participants de l’Atrapallibres categoria 11 anys, per comentar el llibre Pirates de la mar de gel de Frida Nilsson.
Dimarts 18 de febrer a les 17h
: trobada dels participants de l’Atrapallibres categoria 10 anys, per comentar el llibre El zoo petrificat de Joris Chamblain.
Dimecres 19 de febrer a les 17:15h
: trobada dels “Menjallibres”, participants de l’Atrapallibres categoria 9, anys, per comentar el llibre El carter de l’espai de Guillaume Perreault.

Dilluns 24 de febrer a les 20h

Tertúlia sobre la novel·la Orgull i prejudici de Jane Austen, a càrrec de Pep Monsech, filòleg en llengua i literatura anglesa i professor de la Universitat Ramon Llull.

Si t’agrada compartir lectures vine a la biblioteca!

Divendres 28 de febrer a les 20h

Xerrada sobre art a càrrec de Vinicius Barajas, qui presentarà també la seva exposició.

Segona xerrada del Cicle d’Hivern del cercle Artístic del Moianès.

 


Biblioteca de Moià


Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1784