El Consell Comarcal del Moianès obté el segell Infoparticipa
Data Dissabte, 26 de setembre a les 09:56:45
Tema políticaEl Consell Comarcal del Moianès obté el segell Infoparticipa. Qualitat i transparència de la comunicació pública local

El passat 21 de setembre, el conseller de comunicació del Consell Comarcal del Moianès, Oriol Batlló i Farriol va recollir a la Universitat Autònoma de Barcelona el Segell Infoparticipa que premia la qualitat i transparència de la comunicació pública local.

El Segell Infoparticipa és un reconeixement a la transparència dels webs de l’administració pública local, que es basa en els indicadors del Mapa InfoParticipa: https://www.mapainfoparticipa.com/index/home/;  un producte elaborat pel Laboratori de de Periodisme i Comunicació per la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona, resultat d’haver desenvolupat i validat el Mapa de les bones Pràctiques de la Comunicació Pública Local a Catalunya.

El passat 21 de setembre es va celebrar l’acte de lliurament de guardons del Segell Infoparticipa 2019 a Catalunya – 7a edició.L’acte, celebrat a la sala d’actes de l’edifici del Rectorat del Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona, a Cerdanyola del Vallès, va comptar amb la Sra. Margarita Arboix Arzo, rectora de la Universitat Autònoma de Barcelona, que en va donar la benvinguda, i les intervencions del Sr. Armand Balsebre Torroja, director del Grup de recerca ComSET (Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència), de la UAB, el Sr. Joaquín Meseguer Yebra, director general de Transparencia y Buen Gobierno de la Junta de Castilla y León, que va parlar sobre “Gobiernos más abiertos para fortalecer la democràcia”, el Sr. Ignasi Giménez Renom, alcalde de Castellar del Vallès i president del Consell Comarcal del Vallès Occidental i el Sr. Bernat Solé i Barril, conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, de la Generalitat de Catalunya. Va ser conduït per la periodista Núria de José, cap de redacció de la Xarxa i vicedegana del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Enguany han estat premiades un total de 122 administracions (113 ajuntaments, 6 consells comarcals i 3 Diputacions).

El Consell Comarcal del Moianès ha estat un dels Consells Comarcals premiats amb un resultat del 89% (tercer millor resultat entre els Consells Comarcals). N’estem molt satisfets, i seguirem treballant per la transparència!

 

Consell Comarcal del MoianèsAquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1822