La Bassola, 50 anys de tradició ramadera
Data Dissabte, 25 de setembre a les 09:44:31
Tema economia"Cuidant els orígens des de 1971” és el lema de la campanya del 50è aniversari de la Granja La Bassola, una empresa del Moianès de tradició familiar que elabora carn de vedella d'alta qualitat

Tot va començar en 1971, quan el Jaume i la Dolors, un matrimoni de Castellterçol van tenir la il·lusió de crear un projecte de vida: tenir la seva pròpia granja. Sense pensar-ho dues vegades van començar a criar vedelles autòctones en les terres del Moianès.

Al cap d’un temps es van sumar al projecte els seus dos fills, en Pep i en Miquel, i amb les seves idees innovadores van portar la Granja La Bassola al següent nivell. Gràcies a obrir el seu propi obrador i a aconseguir optimitzar els processos van començar a oferir a tota Catalunya una carn de vedella autèntica, d'elaboració pròpia i de primera qualitat. Avui, 50 anys després, el seu èxit parla per si mateix. L'ingredient secret? Cuidar els orígens.

Per a la Bassola cuidar els orígens va més enllà de dedicar tota una vida de generació en generació a la ramaderia. Cuidar l’origen significa fusionar el millor de fer les coses com es feien abans amb les noves oportunitats que ofereix la filosofia d’una empresa conscient amb mires cap al futur.Per això, en aquest negoci familiar és tan important l'origen i la tradició, el lloc des d'on tot comença, com la innovació, que ha marcat un abans i un després en el projecte. L'experiència de més de 50 anys dedicant-se al sector els ha permès identificar noves necessitats i implementar millores en el seu negoci aconseguint que els seus productes de vedella arribin cada vegada a més establiments selectes de Catalunya.

El benestar animal també és un dels pilars clau de la filosofia d'empresa de la Bassola. Respectar i atendre els animals és primordial per a garantir la seva salut, seguretat i una bona qualitat de vida. Gaudir dels raspalls de massatges o relaxar-se amb música clàssica són algunes de les activitats diàries que fan els animals de la Granja La Bassola.

Anar a l’origen també implica cuidar el més essencial, per això, La Bassola aposta per una alimentació especial per a que creixi millor el bestiar. Amb l'assessoria dels seus nutricionistes, alimenten les vedelles amb una dieta natural, sana i sostenible basada en blat de moro i llavors de lli. D'aquesta manera aconsegueixen millorar la digestibilitat de les vedelles i reduir l'emissió de gasos de C02, així com un resultat excepcional: carn de vedella d'excel·lents propietats nutritives i saludables.

A més, a La Bassola s'ocupen personalment de cada part del procés, des de l’origen fins a la distribució. Sense intermediaris, apostant per un sistema més pròxim i sostenible, distribueixen els seus productes als establiments dels seus clients de confiança. D’aquesta manera garanteixen també la seguretat i els estrictes controls de qualitat de la seva àmplia gamma de productes.

Fruit del seu compromís amb la comarca, la Granja La Bassola ha realitzat la seva primera campanya amb vanderpla, un estudi de Moià amb més de 10 anys d’experiència impulsant la comunicació d’empreses de la zona per donar suport als projectes del moianès. Perquè les bones històries mereixen ser explicades. Per molts anys!Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1881