Biblioteca de Moià - Agenda maig 2022
Data Dilluns, 02 de maig a les 19:54:54
Tema culturaDurant tot el mes de maig

Exposició ‘Mirada mundana (2a. estació)’ de l’artista Francesc Palomas.

Entorns, Fruits de la Natura, Éssers, Ginys...

‘Mirada Mundana’ no és un projecte amb una concepció prèvia. Desproveït d'una idea conceptual a priori, el projecte esdevé tan sols el resultat posterior del vagarejar quotidià, una ullada a l'entorn més proper, i sense una cerca del subjecte com a tal, sinó de troballes atzaroses i erràtiques.
Els Entorns, Fruits, Éssers o Ginys, copsats i passats pel garbell de la pròpia percepció, esdevenen simplement, una crònica gràfica del moment de cadascun.

Dimecres 4 i 11 de maig

Taller de poesia i teatre amb els alumnes de 6è de l’Escola Pia  i l’Escola Pública J. Orriols i Roca de Moià, a càrrec de Montse Vilà, de TeatrArt.

La poesia serveix d’excusa per treballar l’expressió oral. De forma lúdica, es parla de la importància de diferents elements que intervenen en la comunicació, posant especial atenció en la interpretació del text.

Divendres 6 de maig a les 19:30h

Llegir òpera: conferència-audició de Rigoletto de Giuseppe Verdi a càrrec d’Albert Ferrer, historiador de l’art i musicògraf.

Amb la col·laboració de la FOC i Joventuts Musicals. Sortida al Teatre Kursaal de Manresa per veure l’obra: diumenge 8 de maig.

Divendres 20 de maig a les 17:30

Taller de ciència: ‘Galaxy Jars’.
A través de la creació de la seva pròpia galàxia en una ampolla, els nois i noies desenvoluparan la seva creativitat alhora que comprenen millor la composició de l'univers.

A càrrec d’EscueLab. Per nois i noies de 5 a 12 anys. Inscripcions a la Biblioteca.

Dilluns 23 de maig a les 19:30h

Tertúlia sobre la novel·la Sola a càrrec de la seva autora, l’escriptora Carlota Gurt Daví, d’arrels moianeses.

Obert a tothom.
Si t’agrada compartir lectures vine a la Biblioteca!

Amb la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes.

Divendres 27 de maig a les 19:30h

El pintor i artista Francesc Palomas parlarà de la seva obra, de com treballa i quina és la seva font d’inspiració. Tot seguit es podrà visitar l’exposició a la mateixa biblioteca.

Francesc Palomas. Manresa, 1965. Monistrol de Calders, resident des del 2001.
Llicenciat en Belles Arts. Ha simultanejat la pintura amb activitats professionals de publicitat, il·lustració, cartellisme, disseny tèxtil i projectes tècnics, entre d'altres.

Dissabte 28 de maig a les 18h

Trobada de clubs de lectura ‘Llegir el teatre’ al Teatre Nacional de Catalunya, per veure l’obra ‘Els homes i els dies’ de David Vilaseca, i dirigida per Xavier Albertí.

El dimarts  31 de maig a les 19:30h, a la Biblioteca, es farà la tertúlia sobre l’obra de teatre i cloenda de la temporada.

 

Biblioteca de Moià

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1911