Biblioteca de Moià - Agenda juliol 2022
Data Divendres, 01 de juliol a les 07:46:41
Tema culturaDurant tot el mes de juliol
Exposició ’50 trobades per dibuixar el Moianès. El Moianès dibuix a dibuix’ del Cercle Artístic del Moianès.

A partir del 4 de juliol

La Bibliopiscina torna a la piscina municipal, on es podran consultar revistes, contes infantils, còmics, novel·les... lectura refrescant  per fer passar la calor.

Divendres 1 de juliol a les 19:30h

Xerrada: ‘Art i màgia en unes cartes’ amb la participació de Lola Clavel (experta en Lenormand i impulsora del projecte de la baralla Alhambra) i Marina Berdalet (creadora del disseny i les il·lustracions).

Un tastet: La Lola i la Marina explicaran com es gesta i evoluciona el projecte, des de la primera idea fins a l’últim detall. Què és l’oracle Lenormand? Què ens ensenya? Quin ha estat el procés creatiu per realitzar la baralla? 

Tota una aventura de tot un any! Voleu compartir-la amb nosaltres?

Contes a la fresca del Parc

Dimecres 6 de juliol a les 19h: ‘Sopa de pedres’ a càrrec de Marta Esmarats.

En Yuri és un pagès que la guerra li canvia l’aixada per un fusell. Ell no vol anar al camp de batalla i decideix fugir. Agafa una pedra del camp de casa seva i se la posa a la butxaca... una pedra que li salvarà la vida.

Sessió de narració oral per nenes i nens  a partir de 4 anys i tota la família.

Dimecres 13 de juliol a les 19h:  ‘The Gingerbread Man’ a càrrec de Level.

Grans i petits ens endinsarem a la cultura anglosaxona amb  una versió del tradicional conte The Girgerbread Man, la història d’una àvia entranyable, una galeta molt moguda, un tou d’animalons llaminers i una gran aventura! A través de cançons i del vocabulari emprat al conte, farem un tastet de llengua anglesa de la manera més divertida!

Dimecres 20 de juliol a les 19h: ‘La mainadera màgica’ a càrrec de Sílvia Blavia de la Cia. Teatrem.La Mainadera màgica és un conte musical inspirat  en la història de la Mary Poppins,  una jove mainadera molt dolça i il·lusionadora, la que tots els nens somnien tenir: és perfecta.

El pare dels nens que ha de cuidar, treballa molt i no té mai temps per jugar amb ells, però  entre jocs i cançons, la Mary Poppins farà que tot pugui canviar.

Dimecres 27 de juliol a les 19h:  ‘El Taller de malabars’ és un espai de joc interactiu on poden jugar tant els infants com els adults. És un espai d'experimentació lliure on els talleristes donen suport a qui vol aprendre a utilitzar els jocs malabars. Amb Moi Jordana Cia. de Circ.

Divendres 22 de juliol a les 19:30h

Presentació del conte El viatge d’en Mateu per la seva autora, Glòria Pons i la il·lustradora, Laura Vilardell. Es comptarà amb la presència de Josep Oliveras, editor i Ramon Martínez, qui presentarà l’acte.

Coneixerem alguns dels personatges amb els titelles de Manel Tirado. Veus en off d'Aida Casassas, Abel Fontanet i Miquel Vallejo. Música de Dani Vallejo
Al Parc, al costat de la Biblioteca.

A partir del 18 de juliol, de 18 a 20h

Vine a gaudir de la biblioteca al Parc: estrenem el BiblioParc. Consulta de llibre si revistes a l’ombra dels plataners. Cada tarda de 18 a 20h, menys els dies que ha activitats.

 

Biblioteca de MoiàAquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1920