Biblioteca de Moià - Agenda agost i setembre 2022
Data Dimarts, 02 d'agost a les 19:05:59
Tema culturaDurant tot el mes d’agost

La Bibliopiscina a la piscina Municipal, on es poden consultar revistes, contes infantils, còmics, novel·les... lectura refrescant  per fer passar la calor.


Fins el 26 d’agost

Vine a gaudir de la biblioteca al Parc: aquest estiu estrenem el BiblioParc. Consulta de llibres i revistes a l’ombra dels plataners. Cada tarda de 18 a 20h, menys els dies que ha activitats.

De l’1 al 23 d’agost

Exposició ‘Aigua’

L’aigua és vida i font de múltiples possibilitats. En aquesta exposició s’explora aquests recurs des de diferents punts de vista i a partir d’una selecció de llibres per a totes les edats. Submergiu-vos-hi, navegueu entre les seves històries, deixeu-vos esquitxar per cadascun dels títols, remulleu-vos-hi, jugueu-la, relaxeu-vos, viatgeu... i gaudiu-la!
Exposició cedida per ClijCat.

Divendres 12 d’agost a les 19h al Parc

Celebrem la Festa Major amb ‘ReBooom...bori!’ espectacle d’animació musical amb Roger Canals.

Espectacle explosiu per agitar el personal. Un remolí que t’envestirà a ritme de música marxosa i estimulant. Cançons, danses i jocs musicals que busquen la participació total dels veritables protagonistes de la festa: vosaltres, el públic! Un grup d’alt voltatge musical i un animador amb humor, ritme i sensibilitat que et proposaran que entris en el seu joc de provocacions, en l’espiral d’un gran re…BOOOM!…bori!

Dimeces 31 d'agost a les 18h

Taller de ciència: ‘Llançament d’un coet’, a càrrec d’EscueLab.
Aprendrem a construir coets propulsats amb aigua i aire a pressió i investigarem la millor estructura per cobrir la màxima distància possible. Aprendrem sobre els diferents factors que influeixen en l’aerodinàmica de les estructures.

A partir de 5 anys. Places limitades

Inscripcions:
http://bit.ly/tallerbibmoia

Dilluns 26 de setembre a les 19:30h

Tertúlia literària sobre la novel·la Entre l’infern i la glòria amb el seu autor Àlvar Valls.

Si t’agrada compartir lectures vine a la Biblioteca!
Amb la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes.

Divendres 30 setembre a les 19:30h.

Xerrada-concert: ‘El naixement de la música al cinema: Bernard Herrmann – Elmer Bernstein-John Williams’.

Concert comentat amb música de piano en directe. Amb aquest repertori musical s’explorarà la música clàssica al cinema al llarg dels anys i com pren un llenguatge formal propi.
A càrrec de Plataforma Blanc i Negre.

Col·labora Cercle Artístic del Moianès i Cineclub La Comarca del Moianès.

Xerrada inclosa dins el programa Commemhora de Diputació de Barcelona per celebrar el centenari del naixement de Elmer Bernstein.

NOU: Tertúlia amb anglès: Book Club

Club de lectura en anglès, passa a buscar el llibre The joy luck club, llegeix els primer capítols i vine a comentar-los el 19 d’octubre amb la traductora Laura Patricio.

Sign up for the new book club in English, literature and novels will be discussed by translator Laura Patricio. You can now pick up the book The Joy luck club by Amy Tan, the first chapters will be discussed on Wednesday, October 19. More information at the library.


Biblioteca de Moià

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1923