Salvador Illa visita Moià
Data Dijous, 13 d'abril a les 07:48:03
Tema política


“El nostre paper a Moià ha estat el de sumar, ajudar a construir i arribar a acords per avançar”

 El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha valorat molt positivament la feina feta pels regidors socialistes al Moianès en la seva visita a Moià aquest dimecres al matí, on l’han acompanyat els candidats i membres de les agrupacions locals.

“La política és un contrast d’idees i projectes, on sempre s’ha de tenir la voluntat d’arribar a un acord per avançar, i això la Susana Tapia ho ha fet molt bé, sempre ha buscat el consens” ha dit el primer secretari del PSC, Salvador Illa, de la candidata socialista a Moià i que en aquest darrer mandat ha estat regidora a l’ajuntament. “És una actitud amb la que em sento molt reconegut” ha insistit Illa.

Proposar i construir és la voluntat dels socialistes que asseguren “que la nostra prioritat és treballar i treballar per Moià i pel Moianès, per aconseguir millores, engegar nous projectes i oferir noves iniciatives per als veïns i veïnes de la comarca” ha detallat Enric Terencio, primer secretari del PSC del Moianès. En aquest sentit, la candidata de Moià, Susana Tapia, ha assegurat que “el nostre serà un projecte realista i factible per impulsar i millorar el nostre poble”.Tapia confia en treure un bon resultat en aquestes eleccions municipals, les segones consecutives que oferiran una candidatura, ja que al 2015 els socialistes no van presentar llista. Aquesta vegada ho fan amb un gran nombre de persones, presentaran una candidatura formada per 13 persones, s’incrementa així la llista presentada en els anteriors comicis. “Aquest mandat hem treballat molt des de Moià i també des del Consell Comarcal amb la Sonsoles Letang, hem fet bona feina” ha assegurat Terencio que també s’ha mostrat satisfet per recuperar Castellterçol, presentant-hi llista a les municipals amb Francesc Sol de candidat.

Illa s’ha reunit amb els membres de les agrupacions del Moianès per copsar les seves impressions, conèixer els seus projectes i propostes de futur i ha assegurat que presentaran un programa “optimista, realista i il·usionant”. El primer secretari dels socialistes, s’ha reunit també amb l’alcalde de Moià, Dionís Guiteras, hi ha signat el llibre d’honor. A més, també ha volgut conèixer de primera mà una de les fàbriques tèxtils del municipi, la Tèxtil BCH, on ha visitat les instal·lacions amb el gerent de l’empresa, Albert Matarrodona i el gerent, Jordi Serra.

 

Socialistes del Vallès Oriental i MoianèsAquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1953