Manifest de la Plataforma pel NO a l’altiplà del Moianès
Data Dissabte, 10 de juny a les 06:00:00
Tema políticaLa Plataforma
pel NO a l’altiplà del Moianès vol manifestar el seu rebuig a l’actual projecte d’Estatut de Catalunya que ens han tornat de Madrid perquè, a més de representar una vulneració de la sobirania del Parlament català, no ens permet d’avançar políticament en un seguit d’aspectes que la plataforma creu necessari per tal de construir un país més lliure i més just.

La plataforma és ha fer arribar un manifest que podeu llegir clicant aquí.

Aquesta plataforma està composada pels col·lectius CAL(Coordinadora Associacions per la Llengua), JIA (Jovent independentista de l'Altiplà) i ERC, i de diferents particulars adherits.

La Plataforma també està adherida al Col.lectiu DIGUEM NO.
Els actes que la Plataforma pel NO a l'Estatut, de l'Altiplà del Moianès, ha organitzat en motiu de la campanya pel Referèndum, de l'Estatut son els següents:

Dissabte 10 de juny a les 9 del vespre, a Cal Recader de Castellterçol: Teresa Aragonès (diputada d'ERC)
Diumenge 11 de juny a les 6 de la tarda, a l'auditori Sant Josep de Moià: Quim Soler (president de la CAL Nacional) i Aleix Cardona (regidor independent de Prats de Lluçanès).
Divendres 16 de juny a 2/4 de 9 del vespre, a l'auditori Sant Josep de Moià: Uriel Bertran (diputat d'ERC).Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=370