El Raid Fred arriba amb moltes sorpreses
Data Dijous, 18 de gener a les 16:00:00
Tema esportsEl Centre Excursionista Castellterçol ja ho té tot preparat per la cinquena edició del Raid Fred
.

Aquests dies toca anar de bòlit pel Centre Excursionista Castellterçol (CEC). Només fa tres dies que s’han obert inscripcions i el Raid Fred ja compta amb sis inscrits. Què és això del Raid Fred? Una competició esportiva que es realitza al poble de Castellterçol durant els dies 23, 24 i 25 de Febrer.

Aquest any el CEC realitza la cinquena edició del Raid Fred i, per això, els organitzadors han programat proves ben diferents a les dels altres anys. Si abans els havien fet anar amb camilles, pujar el campanar del poble o jugar a les bitlles catalanes, aquest any els hi esperen moltes d’altres sorpreses…

Durant les quatre edicions anteriors, el Raid Fred ha voltat per molts pobles i ha aconseguit reunir esportistes tant de la comarca com d’arreu d’Espanya i Andorra. Donat el seu ressò, des de l’inici, totes les institucions municipals s’evoquen a aquest esdeveniment  a través de patrocinis de caires molt diversos.

Les inscripcions estan obertes i hi ha un màxim de 25 equips, formats cada un d’ells per 3 corredors. La dificultat es mitja alta, encara que amb una mica d’entrenament tothom se’n sortiria. Per alleugerir el cansament dels esportistes, al finalitzar la jornada hi ha servei de massatge.

Ivan Diaz, president del CEC, ens explica “Estem molt contents de poder fer aquesta cinquena edició perquè tot va néixer d’un somni i cada any veiem com més gent ens va coneixent”. Dani Cabana, un dels organitzadors del Raid Fred, afegeix “S’ha de reconèixer que ja estem nerviosos però disfrutem moltissim buscant nous racons i proves diferents a la dels anys anteriors”. Pep Font, un dels patrocinadors del Raid Fred (Construccions Font Arnaus), comenta “No vaig dubtar ni un moment en patrocinar el Raid Fred perquè és una competició que s’expandeix arreu d’Espanya i és un esdeveniment molt important per la comarca”.

Per més informació del Raid Fred podeu visitar la pàgina web www.cecastell.comAquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=488