El grup “Wonderbrass” debutarà al Centre Espai Escènic
Data Dijous, 15 de març a les 06:00:00
Tema culturaCastellterçol acull l’espectacle familiar “Wonderbrass” aquest cap de setmana.


Aquest diumenge 18 de març, el Centre Espai Escènic acull l’espectacle familiar Divertinaje de la companyia teatral Wonderbrass. Una representacó original i disparatada que ens porta per un viatge musical de tota mena.

L’espactacle és una successió de gags i una barreja entre música i teatre. Rialles a ritme de swing… gags que es combinen amb totes les arts escèniques. El swing, el funky… son el vehicle per la confecció de diàlegs absurds, un ensinistrador de tubas, un karateca somelier, un punxadiscos gramofonista, entre d’altres.

Néstor Casas (trompetes i veu), Nacho Vegas (saxo, tenor, clarinet, guitarra i veu), Xema Bestard (tuba), José Luis García (bateria) son els quatre components d’aquesta “banda de Brass” (brass és el metall que s’utilitza en els instruments de vent) que ha estat capaç d’atravessar barreres d’allò que pot semblar absurd, entreteniment musical, circ i cabaret i tot ambientat en els anys vint. “Comenzamos tocando, como puede hacerlo una banda aparentemente normal hasta que se empieza a degenerar y terminamos haciendo algo inédito”, comenta Nacho Vegas, el saxista.

La temàtica d’aquesta obra, Divertinaje, va sorgir quan dalt dels escenaris començàven a fer bromes entre peça i peça. Donat el seu èxit, la companyia Wonderbrass va decidir posar en marxa aquest projecte i van començar a portar-lo als escenaris ara ja fa quatre anys i encara segueix sent un èxit.

Tot això i molt més aquest diumenge 18 de març a les 12h del migdia al Centre Espai Escènic de Castellterçol

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=551