Tornen les 2hores de Collsuspina.
Data Dissabte, 04 d'agost a les 00:46:30
Tema esportsA les 20hores del dia 11 d'agost, es donarà la sortida a la, ni més ni menys que 24ª edició de les clàssiques 2hores de Collsuspina de resistència en BTT.


Tot un esdeveniment que any rera any s'ha anat consolidant, qui no sap què són les 2hores?, gràcies al gran encert de combinació  d'un tipus de cursa clàssica, però amb un alt esperit de competició.

Pels que encara no n'hagueu gaudit, tant corredors com públic, us direm que la cursa roda en un circuit tancat d'uns 2km, que els equips estan formats per dos pilots, que hi ha 8 categories, i que a més a més té el gran atractiu que una de les dues hores és de nit, la qual cosa obliga a portar llum a la bicicleta.

S'espera una participació d'equips elevada, i una forta lluita per la victòria d'enguany. L'edició anterior va ser guanyada pels corredors Ventura - Zugasti (MSC-ProBike), seguida de Recasens - Gispert (Massi)  i de Pons - Argelaguer (Duratec).

Per últim dir-vos que, a més a més, l'organització ha arribat a un acord amb "Bike la Clau", per celebrar una competició de BMX (FreeStyle) durant el mateix dissabte.
L'espectacle de la bici el dia 11 d'Agost es diu Collsuspina.

Més informació:

www.les2hores.com
info@les2hores.com
696 15 92 93 Ernest Cabanas

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=642