Convocatòria dels Ajuts Leader 2011
Data Dimarts, 27 de setembre a les 19:56:06
Tema economiaPrevisió d’obertura de la nova convocatòria 2011 dels Ajuts Leader

L’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central, entitat que s’ocupa de gestionar el Programa Leader a la zona de la seva influència: el Berguedà, el Moianès, el Lluçanès, les Valls del Montcau i els municipis de Gaià, Muntanyola i Santa Eulàlia de Riuprimer; vol informar que està apunt de sortir l’ordre que regularà la nova convocatòria dels ajuts Leader.

El Leader forma part del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya del període 2007-2013 del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) i té per objecte fomentar la diversificació de les economies rurals.

En el marc d’aquests ajuts i per al nostre territori tenim assignats 1.769.000 € per subvencions que aniran dirigides a emprenedors i empreses. Les quatre línies d’ajut a les que van dirigides són per a la transformació i comercialització de productes agraris, per la creació i desenvolupament de microempreses, pel foment d’activitats turístiques i també per a la millora del patrimoni rural amb la finalitat de que es realitzin inversions que generin activitat econòmica a les zones rurals.

Es subvenciona fins a un 35% de la inversió elegible, i fins a un 80% per a la línia d’ajut de patrimoni.

A més a més, hi ha la possibilitat d’incrementar un 5% més l’ajut per alguns projectes escollits si l’empresa es compromet de forma voluntària a aplicar mesures de Responsabilitat Social Empresarial (RSE) en l’estratègia de la seva organització mitjançant d’implementació d’un Pla de Millora de l’empresa i amb l’acompanyament tècnic durant tot el procés.

El nostre equip tècnic està a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte i tirar endavant el vostre projecte.


MÉS INFORMACIÓ
Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central
C/ Lluís Companys nº10 Baixos
gerencia@catcentral.cat           
Tlf. 93 821 42 25

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1102