Homenatge a l'arquitecte moianès Jordi Sarri
Data Dimecres, 28 de setembre a les 06:05:00
Tema culturaEls Amics dels Museus d'Osona inauguren avui el curs 2005-2006. En aquesta ocasió, l'inici del curs serà un homenatge de l'entitat a l'arquitecte Jordi Sarri, mort el passat mes de maig. Tot i ser moianès de naixement, Sarri exercia des de feia 25 anys a Vic i formava part dels Amics dels Museus d'Osona, així com d'altres entitats.

L'homenatge es farà amb una taula rodona dedicada a la figura d'aquest arquitecte. Seran amics i companys de Jordi Sarri els que parlaran d'ell. Entre aquests hi haurà els també arquitectes Germà Vidal i Jacint Raurell, i Modest Reixach. La taula rodona tractarà sobre el seu treball com arquitecte, sobre el seu llegat en la rehabilitació i restauració d'edificis antics i de la seva vessant més humanística.

Jordi Sarri Vilageliu va néixer a Moià l'any 1935 i va morir a Vic, on exercia com a professional de l'arquitectura, el 24 de maig passat a causa d'una crisi cardíaca. A més dels Amics dels Museus d'Osona, estava vinculat al Patronat d'Estudis Osonencs i al Col•legi d'Arquitectes. Com a arquitecte va intervenir en la restauració del Temple Romà i va exercir com a arquitecte del Bisbat de Vic.

L'homenatge es farà a les vuit del vespre, a la seu del Col•legi d'Arquitectes d'Osona a Vic, i es completarà amb un concert de flamenc interpretat per un guitarra solista de la Penya Flamenca de Manlleu.

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=113