L'Ajuntament del Bruc implanta un sistema ideat per l'Ajuntament de Sant Quirze
Data Dilluns, 23 de setembre a les 13:13:46
Tema economiaL’Ajuntament d’El Bruc millora el servei al ciutadà a través d’un sistema de treball inèdit a Catalunya desenvolupat per l’Ajuntament de Sant Quirze Safaja i el CAOC.

A partir del proper divendres 27 de setembre, l’Ajuntament d’El Bruc funcionarà en totes les seves àrees amb un sistema de treball completament innovador, el qual permet optimitzar esforços, millorar el servei al ciutadà i alhora gestionar tota la documentació de l’ajuntament des de qualsevol punt del món. Un sistema de treball inèdit que ha estat desenvolupat pel Consorci d’Administració Oberta de Catalunya i l’Ajuntament de Sant Quirze Safaja (Vallès Oriental).

Aquest sistema, anomenat e-set, està basat principalment en l’ús de les noves tecnologies i alhora en l’aplicació d’un mètode de treball estandarditzat i procedimental de forma compartida per tota l’organització. Va crear-se fruit del trinomi: CAOC, l’Ajuntament de Sant Quirze Safaja i la Secretària Interventora (Sra. Elisabet Udina) i ara l’Ajuntament d’El Bruc ha estat el primer municipi de l’Anoia que l’ha posat en marxa i els resultats estan sent extraordinaris. En aquest sentit, també 4 ajuntaments de la demarcació de Girona estan implementant aquest sistema de forma exitosa.

Aquest divendres 27 de setembre, es farà la sessió de tancament del pilotatge del sistema e-set a El Bruc, es presentaran els principals resultats obtinguts en la implantació del sistema en els ajuntaments que estan treballant sota aquest sistema, així com també es donarà compte de la col·laboració institucional e-set Girona i els pilotatges en curs en els diferents ajuntaments.
Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1298