Una moianesa i una bagenca candidates de JxCat per les eleccions del 28A
Data Divendres, 22 de març a les 19:48:41
Tema políticaEl Bages i el Moianès seran presents a la candidatura de Junts per Catalunya per a les eleccions generals del 28 d’abril.

La moianesa Montse Girbau i la bagenca Mercè Casals ocupen llocs destacats a la llista del Congrés per a la circumscripció de Barcelona.

El passat dimecres, 20 de març, el Partit Demòcrata va celebrar un Consell Nacional en el que donava llum verda a la llista de candidats per a les candidatures a les eleccions generals del proper 28 d’abril. Pel que fa a la circumscripció de Barcelona, seran Jordi Sánchez, Laura Borràs, Míriam Nogueras, Ramon Tremosa i Genís Boadella qui encapçalaran la llista al Congrés, mentre que al Senat serà el conseller exiliat Lluís Puig.

Fa tres setmanes, el PDeCAT ja va sotmetre a votació les persones que serien proposades a formar part d’aquestes llistes, a través d’assemblees comarcals a arreu del territori. En aquest sentit, cada comarca va escollir les persones que van presentar candidatura a nivell territorial per una banda, i les persones que es presentaven a través dels àmbits del partit, per altra banda.Pel que fa a les comarques del Bages i Moianès, dues persones del territori tindran presència a la llista del Congrés per Barcelona. El lloc número 10 d’aquesta candidatura serà ocupat per la Montse Girbau, regidora a l’ajuntament de Moià i responsable de l’àmbit d’Institucions Públiques i Bon Govern del Partit Demòcrata, a més de ser funcionària de carrera a l’ajuntament de Sant Quirze Safaja; mentre que la bagenca Mercè Casals ocuparà el lloc número 14. Casals, que és economista i consultora en responsabilitat social, ha estat cap de llista del PDeCAT a Sant Fruitós de Bages en dues legislatures, forma part de l’executiva de vegueria de les comarques centrals del partit i havia estat consellera al Consell Comarcal del Bages.

Tant Girbau com Casals van sortir escollides a les seves respectives assemblees comarcals amb l’aprovació unànime dels seus associats.


                                                                                                                Manresa, 22 de març de 2019

 

PDeCAT

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1733