Concurs “Un altre jardí és possible”
Data Dijous, 16 de febrer a les 06:00:00
Tema medi ambientL’Ajuntament de Castellcir convoca un concurs de projectes sota el títol “Un altre jardí és possible”. El concurs està obert a tothom i en particular als estudiants d’últim curs de carrera universitària o de formació professional de grau superior i a aquells professionals del món de l’urbanisme i el medi ambient.

Es tracta de presentar una introducció al medi físic: Castellcir (dins la comarca natural del Moianès que contempli la climatologia i amb la indicació expressa de registres pluviomètrics així com un llistat de plantes autòctones o tot i no ser-ne les que han mostrat una millor adaptació al medi.

El treball s’haurà de completar amb dos projectes de jardí per a parcel•les de 800 mts i 400 mts, amb 15 metres de façana, comptant una edificació de 100 mts de planta, amb accés per a vehicles, situada a 3 mts de veïns i 6 mts de carrers; els projectes han de contemplar una cisterna fruit de l’estudi: capacitat de recollida (100 m teulada) per necessitats hidríques del jardí projectat.

El jurat estarà format per;

• Personal procedent del món docent de l’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona.
• Area d’Urbanisme de l’Ajuntament de Castellcir.
• Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Castellcir.

Els participants seran nominats en un treball posterior que recollirà el projecte guanyador i finalista.

Termini de presentació: Fins el 31 de març de 2006 Veredicte i entrega de premis: es farà públic en un acte dins la diada de Sant Jordi. Premis: 600€ i 300€ per a guanyador i finalista, així com la publicació del treball, amb el suport de la Diputació de Barcelona, amb un ressò més ampli.

Per a més detall, contactar amb l’Ajuntament de Castellcir al telèfon 93 866 81 51.

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=257