L'Ajuntament de Prats de Lluçanès redacta un nou POUM
Data Dimecres, 18 d'octubre a les 06:00:00
Tema societatL'Ajuntament de Prats de Lluçanès ha tret a concurs la redacció del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM). El document, que ha de definir les zones de creixement futures de la població, substituirà les actuals normes subsidiàries, que van ser redactades a finals de la dècada dels 80. L'alcalde, Ramon Besora, vol que el POUM s'elabori amb consens.

Segons publica el Diari de la Generalitat de Catalunya (DOGC) d'aquest dimarts, l'Ajuntament de Prats de Lluçanès ha tret a concurs la redacció del POUM amb un pressupost de licitació de 80.136,63 euros.

L'alcalde de la població, Ramon Besora, ha explicat que el POUM ha de substituir les actuals normes subsidiàries, que es van elaborar al final de la dècada dels 80. Segons Besora, 'el POUM abarcarà més, les normes subsidiàries tenen unes bases més minses'.

L'elaboració del POUM 'és un procés una mica llarg'. En aquest sentit, Besora ha dit que pot ser que els treballs durin un any i mig. També ha explicat que hi haurà una fase informativa i una altra de participació ciutadana.


'Primer es farà un esborrany i, abans no hi hagi res definitiu, es parlarà amb els veïns', ha dit Besora, que ha assegurat que es vol 'el màxim consens' per al POUM. 'El document fixarà per on i com creixerà el poble', segons Besora, que ha afegit que hi ha d'haver la màxima unanimitat possible.

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=428