III Cicle de música i drames litúrgics
Data Dijous, 19 de juliol a les 07:10:00
Tema culturaTot a punt per l’inici de temporada de concerts i drames litúrgics medievals al Monestir de Santa Maria de l’Estany

El Monestir de Santa Maria de l’Estany, l’Ajuntament de l’Estany i el Consorci del Moianès, presenten el nou cicle de concerts i drames litúrgics medievals per la temporada d’estiu i tardor. 

La programació cultural de l’edició d’enguany, oferirà als espectadors dos concerts de música que s’engloben en el III Cicle de la Llum del Romànic; el primer és un concert de violí de Néstor Eidler, el proper dissabte dia 21 de juliol a 2/4 de 8h “del vespre a l’ Església de l’Estany . El concert “El VIOLÍ : LA PROPORCIÓ ÀURICA “ és una sinopsi de temes i adaptacions per a violí sol ,obres curtes que donen una visió variada i interessant de les possibilitats del violí sol (Bach , Vivaldi, Mozart, brahms, etc....) El segon concert serà de música medieval catalana i occitana  a càrrec de Marie Laffitte  i es celebrarà el proper 4 d’ agost a 2/4 de 8h a la mateixa església.


Es tancarà la programació amb la segona edició del Cicle de Drames litúrgics Medievals 2006-2010, enguany amb la representació del Drama Litúrgic de la Nativitat de Santa Maria de l’Estany, a càrrec de la coral d’Antics Escolans de Montserrat, el dia 20 de setembre a les 8h del vespre a l’Església de Santa Maria de l’Estany.

D’aquesta manera, el magnífic conjunt arquitectònic del monestir romànic es veu acompanyat per una activitat cultural pròpia del seu moment històric. Contingut i continent ens proporcionaran una vivència cultural de primer orde.

Consorci del Moianès. 


Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=634