El 2009 s’asfaltarà el camí de Vilaterçana
Data Dilluns, 04 de febrer a les 19:34:01
Tema medi ambientL'Ajuntament de Monistrol de Calders iniciarà el 2009 les obres d'asfaltat del camí de Vilaterçana, que comunica Monistrol amb el poble veí de Calders. Aquest és un camí d'uns 6 quilòmetres de longitud que el municipi fa servir de vegades com a alternativa viària si es produeix algun problema a la carretera d'accés.


L'actuació s'executarà gràcies a un ajut de 50.000 euros de la Generalitat i permetrà millorar 1 quilòmetre del camí, que segons l'alcaldessa, Mercè Cardona, 'està força abandonat'. El consistori acaba d'aprovar la memòria valorada de l'obra i està previst que aquest any es pugui redactar el projecte per començar les obres l'any que ve.

Segons ha explicat Cardona, paral·lelament a la redacció d'aquest projecte, el DAR està executant l'obra que millora les comunicacions entre Granera i Monistrol de Calders. En aquest cas, ha explicat, l'actuació afectarà la totalitat del camí, de manera que es milloren les comunicacions entre el Bages i el Vallès Oriental per aquesta pista forestal, que ja ha calgut utilitzar com a alternativa per emergències en els incendis que van afectar aquesta zona entre les dues comarques.

Montserrat Ayala // ACN


Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=713