Actuació dels Falcons de Castellcir
Data Dimecres, 09 de setembre a les 16:33:10
Tema societatDesprés que la pluja ens obligués a fer l'actuació de la fira "Vine a Jugar!" de Castellcir a l'interior del local, es va decidir repetir-la a l'aire lliure per Festa Major, el passat 15 d'agost, quan el sol ens va acompanyar permetent-nos lluir les figures amb claror de dia.
 
Just en acabar la missa d'11, ens vam aplegar  tota la colla a la Plaça de l'Era, davant l'Ajuntament, on el públic ja esperava impacient.
 
Vam fer l'entrada a plaça amb 3 "quadrigues" que, sortint de 3 punts diferents, es van trobar al mig de la plaça i es van completar aixecant el vol de cara als espectadors.

Seguidament, vam muntar la "font", titulada així per la similitud que té amb les fonts de les places, on l'aigua hi brolla artísticament.


 
Tot seguit, vam sorprendre amb una nova figura: les "serres", una de central amb una base de 3 persones i dues més (una a cada costat) amb 2 persones de base cadascuna, acompanyades d'un parell de cucs que es trobaven al mig de la plaça.
 
A continuació, vam omplir mitja plaça amb els ja coneguts "vols", alguns de 3 pisos i altres de 2.
 
Llavors, va arribar el moment de la concentració: l'"escala", que enguany la fèiem de 7!
Pis rere pis, es va anar aixecant majestuosament, fins que l'enxaneta va fer el cim, quan tota la plaça va esclatar d'aplaudiments. Conservant la serenor, però, vam aconseguir descarregar-la sense complicacions.
Tot un èxit!
 
La van seguir els "ponts del molí", figura composta per un molí on les aspes, fetes de pilars de 2, donen voltes per entremig de tot de ponts.
 
Per acabar l'actuació, una altra novetat: la "tripira" que, acompanyada dels "pastissos", s'acaba convertint amb el pilar final.

La propera actuació està prevista que sigui l’11 d’octubre a Sant Quirze Safaja en motiu de la 9ena Fira Moianès, Turisme i Lleure


Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=806