L'ajuntament presenta un recull de totes les seves fonts
Data Dijous, 17 de setembre a les 16:58:56
Tema medi ambientL’ajuntament de Calders, va presentar aquest estiu la publicació Les fonts de Calders, amb informació recopilada per la Rosa Mª Coll i la col·laboració i participació de diferents particulars.
 
La publicació recull en fitxes individualitzades per a cada una de les fonts, informació i referències d’un total de 41 fonts ubicades fora del nucli urbà, tot i que en la publicació també s’hi inclouen les fonts urbanes, i un mapa central d’ubicació i situació de les mateixes.

Cada fitxa recull la situació de la font, les característiques, una breu història, un mapa de situació i una fotografia. Aquest exhaustiu treball ha estat realitzat seguint el projecte de les regidories de Cultura i Turisme de posar en relleu tot el patrimoni històric i natural del municipi per fer-lo coneixedor, als propis veïns i veïnes de Calders, i als nombrosos visitants i estiuejants que té el municipi. La publicació, realitzada amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, és el segon treball d’aquesta línia d’actuació, el primer va ser Els arbres de Caldersi es pot obtenir, de forma gratuïta, demanant-lo directament a l’ajuntament de Calders. Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=811