Malgrat la pluja èxit de participació en la 10ª Fira del Moianès 2010
Data Dijous, 14 d'octubre a les 15:19:07
Tema culturaEl passat dia 10 d'octubre va tenir lloc la 10ª edició de la Fira Moianès Turisme i Lleure al municipi de Granera, l'últim municipi del Moianès que quedava pendent per cel·lebrar aquesta fira itinerant pels pobles del Moianès.

La fira s'ha convertit  en un espai de referència i de trobada dels serveis turístics i entitats de lleure del Moianès i en un bon escenari perquè altres destins i establiments turístics de la Catalunya interior puguin presentar la seva oferta i la donin a conèixer.

L'altre protagonista de la fira va ser la pluja. Malgrat el temps però, molt visitants van passar per la fira a conèixer les propostes del Moianès i d'altres territoris, i a gaudir de les múltiples activitats que s'oferiren per a petits i grans.

Cal destacar, i agraïr també, als firaires que van desplaçar-se a Granera tot i les prediccions del temps,  i especialment als firaires i parades que, protegint-se de la pluja del migidia, es van quedar fins al vespre.

En definitiva, l'ambient de fira i festa a Granera va superar la pluja i el vent. 


Teresa Soler Fargas
Responsable de l'àrea de dinamització turística i comercial
Consorci per a la promoció dels municipis del Moianès. Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=992