© Galeria fotogràfica del Moianès

Recull fotogràfic del Moianès i rodalies


Llista d'Àlbums :: Registre i Condicions d'ús :: Login
Últimes fotos :: Últims comentaris :: Més vistes :: Més valorades :: Els meus Favorits :: Cercar

Termes i condicions

Tot i que els administradors de la Galeria fotogràfica del Moianès intentaran eliminar o editar qualsevol material desagradable tan aviat com puguin, resulta impossible revisar tots els enviaments que es realitzen. Per tant deus tenir en compte que tots els enviaments fets cap a aquesta web expressen el punt de vista i opinions dels seus autors i no els dels administradors (excepte els afegits per ells mateixos).

Vostè acorda no afegir cap material abusiu, obscè, vulgar, escandalós, odiós, amenaçador, d´orientació sexual, o cap altre que pugui violar qualsevol llei aplicable. Vostè està d´acord amb que els administradors i els assessors de la Galeria fotogràfica del Moianès tenen el dret de llevar o de corregir qualsevol contingut en qualsevol moment si el consideren necessari. Com usuari, accedeix que qualsevol informació afegida serà emmagatzemada en una base de dades. Tan mateix, aquesta informació no serà divulgada a tercers sense el seu consentiment. Els administradors no es poden fer responsables de cap intent de destrucció de la base de dades que pugui conduir a la pèrdua de la mateixa.

Aquest lloc utilitza galetes per a emmagatzemar la informació al seu ordinador. Aquestes galetes serveixen per a millorar la navegació en aquest lloc. L´adreça de correu electrònic s´utilitza solament per a confirmar els seus detalls i contrasenya del registre.

Si vols Registrar-te, per participar a la Galeria fotogràfica del Moianès, prement estic d´acord expresses la teva conformitat amb aquestes condicions. Actualment aquesta opció no està disponible degut al mal ús que es fa per part d'alguns usuaris no desitjats.

La Galeria fotogràfica del Moianès va néixer amb l’únic objectiu de donar a conèixer d’una manera gràfica el patrimoni arquitectònic, històric i natural del Moianès i comarques veïnes.

Aquest recull s’està fent en sortides que fem per aquestes terres amb la intenció de conèixer aquest tros del nostre país i gaudir de la natura. Algunes coses segons al lloc a on es troben no són fàcils de fotografiar i la llum no sempre és l’óptima. Tanmateix, si veieu que alguna foto no es correspon amb el títol, o algun altre error d'identificació, ens ho feu saber. Les fotos no tenen cap pretensió artística, i únicament espere’m que puguin servir com a referència.

Donat el caràcter divulgatiu de la nostra Galeria hem rebut aportacions tan importants com de l’Arxiu fotogràfic del Centre Excursionista de Catalunya, l’Arxiu Gavín (Josep Sansalvador), el fons fotogràfic de l’Enciclopèdia Catalana, la Direcció General del Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya, el Cercle Cartòfil de Catalunya (Assumpta Rafel), el fons Salvany de la Biblioteca de Catalunya, el fons família Cuyàs de l’Institut Cartogràfic de Catalunya, el Consell Comarcal del Bages, C.I.C. (Carles Illa Casanova) i demés particulars. Totes les imatges estan degudament documentades i són de lliure consulta per a tothom.

La còpia és permesa amb finalitat d’estudi o recerca, citant l’autor i la font "moianès.net". En cas de que la fotografia de la Galeria indiqui que prové d’una altre font o arxiu, o per qualsevol altre ús que se li vulgui donar cal demanar autorització a: redaccio@moianes.net.

La Galeria fotogràfica del Moianès és una col·lecció de imatges oberta a tothom que continua creixent dia a dia, per lo tant us demanem que si voleu col·laborar, ens feu arribar imatges antigues o actuals a la següent adreça electrònica: fananos@moianes.net, només cal que indiqueu l’autor, l’indret, l’any de la fotografia i si voleu un comentari de la mateixa.

Gràcies per endavant,

L’equip de moianès.net.