ę Galeria fotogrÓfica del MoianŔs

Recull fotogrÓfic del MoianŔs i rodalies


Llista d'└lbums :: Registre i Condicions d'˙s :: Login
┌ltimes fotos :: ┌ltims comentaris :: MÚs vistes :: MÚs valorades :: Els meus Favorits :: Cercar

Resultat de la recerca - "Piscina"

PiscinaFabregapost.jpg
Piscina de la FÓbregaAnys 50 (Castellteršol). La piscina de la FÓbrega va ser inaugurada el 15 d'agost de 1948 per JosÚ Arisa Solerdelloberas de Roda de Ter. En aquest punt hi havia l'antic molÝ que fa mÚs de vuitanta anys que deixa de funcionar i la bassa fou convertida en piscina.
PiscinalaFabrega.jpg
Piscina de la FÓbregaAnys 60 (Castellteršol). Durant molts temps va ser la ˙nica piscina p˙blica del MoianŔs. Fa ja bastants anys que va ser tancada i l'edifici s'ocupÓ com a restaurant.
PiscinaFabrega1.JPG
Piscina de la FÓbregaEstiu 2003 (Castellteršol). Primer va ser la bassa de l'antic molÝ, desprŔs fou una piscina recreativa. Actualment s'ha cobert i convertit en un petit parc infantil.
PiscinaMoia.jpg
Piscina municipal de MoiÓAny 1970. Antiga piscina municipal, avui desapareguda. S'estrenÓ el 1970 i es tancÓ definitivament el 2005.
VistaMoia70.jpg
Vista parcial de MoiÓAny 1973. Destaca la piscina inaugurada l'11 de juliol de 1970. Avui en el seu antic emplašament s'estÓ construint un ambulatori.
PiscinaFabrega.jpg
Piscina de la FÓbregaVers 1960 (Castellteršol). La piscina va ser constru´da aprofitant la bassa de l'antic molÝ, que tambÚ va ser reconstru´t. Va ser inaugurada el 15 d'agost de 1948 per JosÚ Arisa Solerdelloberas de Roda de Ter.
CasalComas1960.jpg
Casal ComasDŔcada dels 60. Vista de la part posterior i piscina d'aquest gran casalici quan destinava les seves estances per col˛nies d'estiu.
PiscinaGranoia.JPG
Piscina de la GranoiaSetembre 2023. Situada en un extrem de la torre senyorial, feia les funcions alhora de piscina i de dip˛sit dĺaigua per poder regar els camps que hi tÚ al davant.
8 fotos en 1 pÓgina(s)