ę Galeria fotogrÓfica del MoianŔs

Recull fotogrÓfic del MoianŔs i rodalies


Llista d'└lbums :: Registre i Condicions d'˙s :: Login
┌ltimes fotos :: ┌ltims comentaris :: MÚs vistes :: MÚs valorades :: Els meus Favorits :: Cercar

Resultat de la recerca - "cabana"

Cabana.JPG
Cabana NeolÝticaAgost 2006. Reproducciˇ d'un tipus de cabana semblant a les que vivien els nostres avantpassats. Es troba en el Parc Prehist˛ric de les Coves del Toll
barraques.jpg
Barraques de vinyaAny 2006. CamÝ del Pla de TrullÓs. Barraques de vinya de l'entorn de Monistrol de Calders. Recentment s'ha fet la restauraciˇ d'un bon nombre d'aquestes barraques fetes amb pedra seca i que servien per guardar les eines i el fato quan els pagesos anaven al camp.
BarracaGirbau.JPG
Barraca del GirbauSetembre 2007. Data de l'˙ltim quart del segle XIX. La seva utilitat era la de donar aixopluc als pagesos quan estaven al camp i guardar els seus estris.
BarracaDoble.jpg
Barraca de vinya dobleNovembre 2007. En el cantˇ de la riera de l'Om i prop de Bussanya trobem tot un seguit d'aquestes construccions rurals fetes amb la tŔcnica de la pedra seca.
Barraca_rodona.jpg
Barraca de vinya rodonaNovembre 2007. En el cantˇ de la riera de l'Om prop de Bussanya.
BarracaQuadrada.jpg
Barraca de vinya quadradaNovembre 2007. Constru´da aprofitant un marge. Es troba a la zona de Bussanya.
BarracaFiguera.jpg
Barraca de la FigueraNovembre 2007. Antiga barraca de vinya coberta per una gran figuera en el cantˇ de Bussanya.
CampsCaseta.jpg
Serrat de Bussanya - Riera de l'OmNovembre 2007 (MoiÓ). Camps de conreu prop de la Caseta d'en FermÝ. Malauradament la barraca ja no existeix.
VinyaArtes~0.jpg
Vinya d'ArtÚsGener 2006. El municipi d'ArtÚs Ús reconegut per la qualitat de la seva producciˇ de vins i caves amb les denominacions d'origen Pla de Bages i Cava d'ArtÚs.
BarracaRelat.jpg
Barraca de RelatGener 2010. MagnÝfica barraca de vinya situada en els camps que es troben davant del llogarret de Santa EugŔnia de Relat en terme d'Avinyˇ.
Barraca2Rourell.jpg
Barraca grossa del Rourell o del TenorAbril 2010. En el camÝ del mas Rourell, trobem aquesta gran barraca. Podem veure que disposava en el seu interior d'un segon habitacle. Fins no fa masses anys aquestes construccions en pedra seca eren considerades vestigis del treball del camp sense mÚs interŔs. Avui dia els estudiosos reivindiquen el valor etnol˛gic, hist˛ric i arquitect˛nic d'aquesta tradiciˇ rural. Hom diu que anys enrera fou utilitzada per un tenor on hi assajava.
BarracaRourell.jpg
Barraca xica del RourellAbril 2010. La trobem en el camÝ del mas molt a prop de la font d'horta del Rourell.
69 fotos en 6 pÓgina(s) 1