ę Galeria fotogrÓfica del MoianŔs

Recull fotogrÓfic del MoianŔs i rodalies


Llista d'└lbums :: Registre i Condicions d'˙s :: Login
┌ltimes fotos :: ┌ltims comentaris :: MÚs vistes :: MÚs valorades :: Els meus Favorits :: Cercar

Resultat de la recerca - "hotel"

Poses.JPG
PosesPrimavera 2004. Diferents dependŔncies del Mas Poses. El coll de Poses situat a mig camÝ entre Sant Feliu de Codines i Sant Quirze pren el nom d'aquest mas.
MontviBaix.JPG
MontvÝ de BaixPrimavera 2000. Com el rŔtol de la fašana indica, havia sigut un hostal restaurant.
Poses2.JPG
PosesPrimavera 2004. Entrada principal al Mas Poses. Havia estat hostal del Coll de Poses.
MasiaSola.JPG
Masia del SolÓPrimavera 2005. La trobem en una de les entrades del poble. El 1946 va esdevenir una fonda i avui Ús un restaurant.
CanXarina.JPG
Can XarinaTardor 2000. Antigament LO HOSTAL DE COLLCESPINA, ara restaurant, data exactament de l'any 1550. ╔s un casal g˛tic-renaixentista amb unes fermes voltes a la part baixa del restaurant i unes boniques finestres d'arcs conopials d'un g˛tic tardÓ i florit, erigits per un mestre de cases francŔs tal com ho indica la inscripciˇ, barreja de tres idiomes, que hi ha a la llinda d'una finestra de la fašana, a la planta baixa.
LaBufa.JPG
La BufaEstiu 2002. Situada a prop de la carretera que dˇna entrada al poble. La Bufa va ser un hostal situat al camÝ ral que comunicava Vic i Manresa.
LaBufa2.JPG
La BufaHivern 2005. Acabada de rehabilitar.
HostalGrossa.JPG
Hostal de la GrossaTardor 2001. Situat a mig camÝ entre Vic i Manresa, prop de Calders i al lÝmit amb el terme d'Avinyˇ, era obligada la parada en aquesta casa pels traginers de l'Ŕpoca. TambÚ va ser escenari de la resistŔncia en la guerra del francŔs.
HostalGrossa2.JPG
Hostal de la GrossaTardor 2005. Antic hostal en fase de restauraciˇ per fer-lo servir per altres menesters. S'ha refet de nou la teulada i s'han ubicat noves xemeneies. Es troba situat a cavall entre els termes municipals de Calders i Avinyˇ al costat de la carretera que hi ha entre MoiÓ i Calders.
CreuCollsuspina.JPG
Creu de TermeAgost 2006. La trobem ubicada al antic camÝ ral just a partiˇ dels termes de Collsuspina i BalenyÓ i a pocs metres de Can Xarina, la primera casa-hostal que va comenšar a formar el nucli central del poble.
PostalLaVioleta.jpg
Parada i fonda la VioletaAny 1924. Actualment l'edifici s'ha modificat per convertir-se en un restaurant.
Prudenciopost.jpg
Fonda PrudencioAny 1924 (Castellteršol). Va ser enderrocada l'estiu de 2003. Prudencio Bros, de jove, va ser cuiner de la reina Isabel II.
42 fotos en 4 pÓgina(s) 1