ę Galeria fotogrÓfica del MoianŔs

Recull fotogrÓfic del MoianŔs i rodalies


Llista d'└lbums :: Registre i Condicions d'˙s :: Login
┌ltimes fotos :: ┌ltims comentaris :: MÚs vistes :: MÚs valorades :: Els meus Favorits :: Cercar

Resultat de la recerca - "oratori"

PedroPontarro.JPG
El Pedrˇ del PontarrˇAbril 2006. Fou aixecat a despesa de Guillem de Rocafort, senyor del castell de Rocafort, en agra´ment per sortir il.les dĺun accident que va sofrir en aquest indret quan el 21 de marš del 1668, en la foscor, va caure pel barranc.
Pedro.JPG
Oratori de Sant Pere MÓrtirJuliol 2006. Petit oratori constru´t en data desconeguda i reubicat amb una petita reforma l'any 1960. EstÓ emplašat en el camÝ que va entre Olˇ i Sant Joan d'Olˇ.
Comunidor.JPG
Comunidor de Sant Joan dĺOlˇJuliol 2006. Construcciˇ des d'on el sacerdot s'aixoplugava per comunir tempestes i pregregades.

ComunidorFeliuet.JPG
Comunidor de Sant Feliuet de TerrassolaJuliol 2006. Comunidor reconstru´t l'any 1989. En la llunyania es poden entre veure els casals de Rocafort a l'esquerra i Rocabruna a la dreta.
Padronetpost.jpg
El PedronetVers 1954. Es pot veure el castell al fons.
Padronet2post.jpg
El PedronetVers 1954. Es troba en un indret anomenat "Els Pinets".
PedroSantJulia.jpg
Pedrˇ de Sant JuliÓ d'┌ixolsNovembre 2006 (Castellteršol). Just en arribar a l'ermita de Sant JuliÓ hi ha un pedronet dedicat a la Mare de DÚu de Montserrat.
OratoriCiuro.jpg
Oratori de Sant PelegrÝDesembre 2006. Situat prop i davant la casa del Ciurˇ, en el seu interior hi ha una senzilla creu de fusta.
ElPedrodEstany1924.jpg
El Pedrˇ del PontarrˇAny 1924. Sobre una base de pedra picada polida i de bona factura, d'un tres metres dĺalšada, es venera un Calvari dins una petita capella quadrada. Darrera es pot veure l'antic mas del Grau. El Pedrˇ fou restaurat el 1952.
VergeSalgot.jpg
Verge del SalgotDesembre 2007. Es troba a la costa del Salgot. Al peu de la seva capella de pedra hi ha la inscripciˇ: AVE MARIA PURISSIMA. ANY MARIA 1954.
ComunidorBerti.JPG
Comunidor de Sant Pere de BertÝDesembre 2007. Petita edificaciˇ en forma de porxo obert als quatre vents, cobert, situada prop de l'esglÚsia, on s'aixoplugava el sacerdot que comunia les tempestats i les pedregades.
Oratori.jpg
OratoriMaig 2009. En queden tres de conservats a la zona de les Costes a l'indret del Viver. Son construccions de pedra a on acollien alguna imatge i servien per fer-hi pregaries religioses. Sˇn dons, antics vestigis de la pietat d'un poble creient.
26 fotos en 3 pÓgina(s) 1