ę Galeria fotogrÓfica del MoianŔs

Recull fotogrÓfic del MoianŔs i rodalies


Llista d'└lbums :: Registre i Condicions d'˙s :: Login
┌ltimes fotos :: ┌ltims comentaris :: MÚs vistes :: MÚs valorades :: Els meus Favorits :: Cercar

Resultat de la recerca - "rectoria"

ErmitaBussanya.JPG
Sant Jacint de BussanyaTardor 2002. Ermita amagada en el bosc per sobra la casa de Bussanya. La capella data del segle XVII tot i que la darrera restauraciˇ data del XX. Estava dedicada a sant Jacint.
IMG_0102.JPG
Nevada a MoiÓGener 2006. Campanar de l'esglŔsia parroquial.
IMG_0377.JPG
Nevada a MoiÓGener 2006. Campanar de l'esglÚsia parroquial.
StFeliuetTerrassola.JPG
Sant Feliuet de TerrassolaEstiu 1995. EsglÚsia documentada des de l'any 927. Es comenšÓ la seva restauraciˇ cap el romÓnic vers l'any 1970.
Rodors.JPG
Sant Feliu de RodorsEstiu 2001. Conjunt format per la parr˛quia, l'esglÚsia i el cementiri.
StaEugeniaGomar.JPG
Santa EugŔnia del GomarTardor 2003. Restes de l'esglÚsia pre-romÓnica de Santa EugŔnia situada al costat del mas el Gomar. Existia ja l'any 951. S'ha afegit un teulat per preservar l'absis.
StAndreu.JPG
Sant Andreu de ClarÓEstiu 1995. Reconstru´da l'any 1870, encara conserva l'absis original del segle XI, tot realšat, aixÝ com la part baixa de les parets laterals.
StJaume.JPG
Sant Jaume de la ComaHivern 2004. Ermita que pertany al gran mas de la Coma. La primitiva ja consta en 1057 mentre que l'actual Ús del segle XVII.
StMagdalena.JPG
Santa MagdalenaEstiu 2002. L'ermita i al costat la caseta de l'ermitÓ camuflada d'eures. Ja datada en 1298, i amb l'edifici actual dels segles XVI o XVII.
StPereFerrerons.JPG
Sant Pere de FerreronsEstiu 1994. EsglÚsia romÓnica amb la rectoria adossada.
StGaieta.JPG
Sant GaietÓHivern 2004. Ermita del Mas la Ginebreda. Es troba en el mateix camÝ que porta a la casa. El Sant que es venerava en aquesta capella era el patrˇ dels pouers de glaš. A la capella trobem esculpits un salms en llatÝ on diu "glaš i neu bene´u el Senyor" del mateix estil dels que trobem a la font de Sant Antoni. Tot fa pensar que son del mateix autor que els va gravar a finals del segle XVI o primers del XVII.
RectoriaStaColoma.JPG
Rectoria de Santa ColomaTardor 2004. A diferŔncia d'altres aquesta rectoria es troba completament separada de l'esglÚsia i el cementiri.
343 fotos en 29 pÓgina(s) 1