© Galeria fotogràfica del Moianès

Recull fotogràfic del Moianès i rodalies


Llista d'Àlbums :: Registre i Condicions d'ús :: Login
Últimes fotos :: Últims comentaris :: Més vistes :: Més valorades :: Els meus Favorits :: Cercar

Resultat de la recerca - "riera"

rieraom001.JPG
Riera de l'OmEstiu del 2005. Plugues torrencials de més de 100 l/m2 van desbordar la riera a l'alçada de la carretera de Manresa.
rieraom002.JPG
Riera de l'OmEstiu del 2005. Plugues torrencials de més de 100 l/m2 van desbordar la riera a l'alçada de la carretera de Manresa.
gorgsblaus.jpg
Gorgs BlausHivern 2006 (Monistrol de Calders)
MoliBrotons.JPG
Molí de BrotonsEstiu 1995. Edifici de construcció troglodítica bastida dins de la balma al costat del saltant d'aigua de la Tosca.
LaTosca.JPG
Salt de la ToscaVers 1960 (Vall de Marfà - Castellcir). Salt de la Tosca a la riera de Marfà.
MoliBrotons2.JPG
Molí de BrotonsVers 1920. Amb data 26 d'abril de 1851, ja es diu que Brotons és un lloc de conflictes pel fet d'estar situat sota la roca de la cascada, la qual té uns 10 metres d'alçada, i en temps de fortes pluges l'augment del cabal fa que el molí resti inundat i les moles es malmetin. També se sap que al 1863 va baixar un gran aiguat que produí moltes destrosses, una de les quals va ser la destrucció del molí i la mort de vuit persones que componien la família del moliner.
SaltObagaCerdana.jpg
Salt de la Baga CerdanaAny 2006. Situat al límit nord del municipi de Monistrol de Calders, en el curs de la riera de l'Om.
SaltTenes.jpg
Salt del Molí de Baix i Gorg NegreAbril 2006 (Sant Quirze Safaja). Es troba situat en un indret molt pintoresc prop del Molí de Baix.
MolíBrotons.JPG
Molí de BrotonsAny 1935 (Vall de Marfà - Castellcir). L'editor d'aquesta postal va documentar aquest indret en el municipi de Castellterçol, la cascada com La Fosca i el molí el va anomenar de Brotaus. A la dreta del tot de la imatge s'hi pot veure encara la casa dels moliners, actualment ja desapareguda.

ElCalders.jpg
El CaldersAgost 2006 (Monistrol de Calders). El naixement del riu Calders. És format a Monistrol de Calders per la unió de les rieres de Sant Joan, que rep al seu entorn les aigües de la riera de l’Om, que recull el desguàs de la serra de Granera, i la riera dita en el seu darrer tram de Marfà, que neix a Collsuspina.
SauvaNegra.JPG
Sauva NegraSetembre 2006 (Castellcir). Fageda de gran bellesa protegida pel Pla d'Espais d'Interès Natural. El fet de ser tant atapeïda i fosca li dóna aquest aire de bosc encantat.
CascadaTenes.JPG
Cascada del TenesPrimavera 2002. La cascada del riu Tenes en el paratge de Sant Miquel del Fai.
148 fotos en 13 pàgina(s) 1