ę Galeria fotogrÓfica del MoianŔs

Recull fotogrÓfic del MoianŔs i rodalies


Llista d'└lbums :: Registre i Condicions d'˙s :: Login
┌ltimes fotos :: ┌ltims comentaris :: MÚs vistes :: MÚs valorades :: Els meus Favorits :: Cercar

Resultat de la recerca - "safareig"

LHorta.JPG
L'HortaHivern 2003. Caseta sencilla amb la bassa en primer terme.
MoliLlobeteres2.JPG
Bassa del MolÝ de LlobateresHivern 2006. Encara es conserva la bassa amb les parets de carreus i el reg.
BassaSala.JPG
Bassa del MolÝ d'en SalaAgost 2006. Bassa gran del molÝ molt ben conservada. Es forneix de les aigŘes de la riera de Sant Joan.
BassaCasamitjana.jpg
Bassa de CasamitjanaAny 1956 (MoiÓ). La bassa, la casa i al fons l'antiga parr˛quia de Rodors. Actualment la bassa estÓ seca.
BassaVileta.jpg
Bassa del MolÝ del BoscMaig 2007. El sobreexidor de la bassa encara funciona pefectament avui.
FontStAntoni.JPG
Font de Sant AntoniJuliol 2007 (L'Estany). Raja a prop de la casa del MolÝ. Damunt el broc hi ha una modesta capelleta amb la imatge de Sant Antoni Abad i gravat l'any 1927.

MoliGai.jpg
MolÝ del Gai o de PerersAbril 2009. Situat al costat de la riera del Gai, de l'edifici del molÝ no en queda cap vestigi; nomÚs es pot veure la bassa, ben constru´da, que mesura uns 15 per 15 metres, el pou i la resclosa.
LaRoca2~0.jpg
La RocaDesembre 2010. Aquesta masia es troba enmig del bosc, encara que a 15 minuts caminant de Castellcir. Anys enrere va ser una casa de camperols i avui s'ha convertit en una casa rural respectant tots els detalls propis de l'arquitectura rural catalana. Data de l'any 1831 segons inscripciˇ que hi ha a la llinda de la porta d'entrada.
SafareigRectoria.jpg
Safareig de la RectoriaMarš 2011. De quan abans la gent anava a rentar la roba als safareigs p˙blics.
SafareigBassaPrat.jpg
Bassa del PratMarš 2011. ╔s juntament amb el safareig de la Rectoria, l'altre safareig p˙blic que hi havia al poble de Granera. A la Bassa del Prat, el diumenge abans de la Festa Major, s'hi fa l'Aplec.
BassaGrau2.jpg
Bassa del GrauAbril 2011. La trobem situada darrera la casa de pagŔs del mateix nom.
BassesCarabrut.jpg
Basses de gel de can CarabrutMarš 2013. Servien per contenir l'aigua que, una vegada glašada, es tallava en blocs i s'emmagatzemava a les poues de Can Carabrut. Es troben sota la casa del mateix nom, al costat de la riera de Salt Gener. Es conserven dues rescloses de pedra.
24 fotos en 2 pÓgina(s) 1