ę Galeria fotogrÓfica del MoianŔs

Recull fotogrÓfic del MoianŔs i rodalies


Llista d'└lbums :: Registre i Condicions d'˙s :: Login
┌ltimes fotos :: ┌ltims comentaris :: MÚs vistes :: MÚs valorades :: Els meus Favorits :: Cercar

Inici > Rodalies > Bages

T═TOL  +   - 
NOM  +   - 
DATA  +   - 

BarracaRelat.jpg
Barraca de Relat-vista 505 vegadesGener 2010. MagnÝfica barraca de vinya situada en els camps que es troben davant del llogarret de Santa EugŔnia de Relat en terme d'Avinyˇ.
BassaVilagonella.jpg
Bassa de Vilagonella-vista 893 vegadesJuliol 2012. Aquest petit embassament es troba prop de Calders per˛ ja en terme d'Avinyˇ. EstÓ situat entre el mas hom˛nim i la casa de col˛nies de la Ruca. La seva funciˇ fou bÓsicament regar els camps. Un aqŘeducte romÓ fou destru´t en construir-hi aquest pantÓ.
CanCellers.jpg
Cellers-vista 601 vegadesSetembre 2007. Casa en ru´nes, es troba al costat del mas Vilagonella. Ambdˇs cases, encara que fregant el terme municipal d'Olˇ, son d'Avinyˇ. Al fons es veu la casa els Clapers, aquesta si ja en terme d'Olˇ.
Candaliga.JPG
CandÓliga-vista 638 vegadesSetembre 2008 (Balsareny). Vista de la masia des de les ru´nes de Sant Vicenš de Ladernet.
CanFont.jpg
Can Font-vista 610 vegadesMarš 2010. Dins del parc natural de Montserrat al costat de l'esglÚsia romÓnica de Sant Esteve i en terme de Marganell, trobem aquest bell exemplar de masia catalana ara convertida en restaurant.
CanMiralda.jpg
Can Miralda-vista 627 vegadesMarš 2010. Fou conegut com castell de Guardiola, petita guÓrdia documentada el 952, les restes de la qual coronen el turˇ de can Miralda (del nom de la famÝlia que el posseÝ del 1500 enšÓ). Municipi de Sant Salvador de Guardiola.
CanPratCastellbell.jpg
Can Prat-vista 507 vegadesMarš 2010. Can Prat Ús una antiga masia que dona nom a una urbanitzaciˇ del municipi de Castellbell i el Vilar. ╔s situada a la part sud - occidental del terme, al peu del vessant nord de Montserrat, entre els torrents de Can Martorell i de Cal Cileta (tributaris de la riera de Marganell), al sud del poble de Sant Crist˛fol de Castellbell.
CanVila.JPG
Can Vila-vista 554 vegadesJuliol 2008. Masia senyorial d'ArtÚs que data del segle XIV. Actualment es dedica a la gastronomia rural.
CapellaMDeuGracia.jpg
Capella de la Mare de DÚu de GrÓcia-vista 620 vegadesMarš 2010. Capella d'Ŕpoca g˛tica, sota l'advocaciˇ de la Mare de DÚu de GrÓcia, a la fašana principal trobem un atri de doble vessant sota el qual es conserva una pica de beneir; tambÚ podem observar dos carreus esculpits, un amb un escut amb una torre i un altre escut amb un lleˇ. La petita capella estÓ culminada per un campanar de paret. Es troba a Sant Salvador de Guardiola en el turˇ anomenat de can Miralda.
CapellaNoguera.JPG
Capella de la Verge dels └ngels-vista 588 vegadesAgost 2009. Acabada a l'any 1922, Ús obra de l'arquitecte l'arquitecte MarcelĚlÝ Coquillat. Pertany a la masia Noguera, municipi de Rajadell.
Casamitjana.JPG
Casamitjana-vista 591 vegadesSetembre 2008. Masia de Castellnou de Bages.
Casasayas.JPG
Casasayas-vista 814 vegadesMarš 2006. En el terme de CastellgalÝ trobem aquesta masia que molt probablement tÚ alguna branca de la famÝlia del mas Casassaies del Pont de Vilomara i Rocafort que es va establir a aquell altre indret cercant noves terres arrel del desastre de la filĚloxera.
140 fotos en 12 pÓgina(s) 1