© Galeria fotogràfica del Moianès

Recull fotogràfic del Moianès i rodalies


Llista d'Àlbums :: Registre i Condicions d'ús :: Login
Últimes fotos :: Últims comentaris :: Més vistes :: Més valorades :: Els meus Favorits :: Cercar

Inici > Rodalies
Alt VallèsIndrets i municipis de l'Alt Vallès. Denominació que es dona a la meitat nord del Vallès. El Vallès és una regió natural i històrica del llevant del Principat que per la seva extensió i nombre d'habitants, més que no pas per diferències acusades, en la divisió comarcal de 1936 quedà subdividit en les comarques del Vallès Occidental i el Vallès Oriental.

253 fotos, última afegida el 24 de Des de 2021

Baix VallèsIndrets i municipis del Baix Vallès. Denominació que es dona a la meitat sud del Vallès. El Vallès és una comarca natural limitada per la Serralada Litoral (al sud), la Serralada Prelitoral (al nord), el riu Tordera (a l’est) i el Llobregat (a l’oest). Forma part de la Depressió Prelitoral Catalana, i és una bonica plana amb una gran densitat de població i sovint ha estat maltractada per tota mena de infraestructures viàries i industrials. Envoltada de belles muntanyes, encara amaga racons bonics i grans miradors que valen la pena descobrir.

199 fotos, última afegida el 19 de Maig de 2019

Paisatges del VallèsImatges del paisatge natural del Vallès

En ma terra del Vallès, tres turons fan una serra, quatre pins un bosc espès, cinc quarteres massa terra. "Com el Vallès no hi ha res."

Pere Quart fragment de "Corrandes d'exili", Saló de Tardor (1947)

101 fotos, última afegida el 27 de Set de 2010

Valls del MontcauLes Valls del Montcau han estat poblades des de l’antiguitat. Des de llavors, l'home ha viscut en harmonia amb el medi natural i l'ha convertit en un paisatge d'una personalitat incomparable. Les Valls del Montcau apleguen els municipis de Mura, Navarcles, Pont de Vilomara i Rocafort, Sant Fruitós de Bages i Talamanca. Pobles que conviuen en perfecta harmonia amb el medi natural que els envolta. Tots ells conformen un paisatge singular que es troba al bell mig del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac.

210 fotos, última afegida el 25 de Oct de 2021

LluçanèsEl Lluçanès és una comarca natural situada en un altiplà al centre de Catalunya. Amb una extensió aproximada d’uns 400 km2, el Lluçanès està integrat per un total de 13 municipis: Alpens, Lluçà, Olost, Oristà, Perafita, Prats de Lluçanès, Sant Agustí de Lluçanès, Sant Bartomeu del Grau, Sant Boi de Lluçanès, Sant Feliu Sasserra, Sant Martí d’Albars, Sobremunt i Santa Maria de Merlès. Cal destacar del Lluçanès l’activitat de la transhumància i l’estructura del paisatge, així com el ric patrimoni natural i arquitectònic.

121 fotos, última afegida el 07 de Oct de 2023

OsonaIndrets i municipis d'Osona. La comarca d'Osona, situada a l'extrem nord-est de la depressió central Catalana, està envoltada pel prepirineu (al nord) la serralada transversal al nord-est, la serralada prelitoral al sud-est, i al nord-est la Depressió Central. Limita amb les comarques següents: al nord amb el Ripollès, la Garrotxa i el Berguedà, a l'oest amb el Moianès i Bages, a l'est amb la Selva i al sud amb el Vallès Oriental.

153 fotos, última afegida el 01 de Abr de 2024

BagesIndrets i municipis del Bages. La comarca està situada al bell mig de Catalunya, equidistant dels Pirineus, de la costa, de les comarques gironines i lleidatanes, ocupa l'angle sud-est de la Depressió Central. Limita al nord amb el Berguedà; a l'est amb el Moianès i amb Osona; al sud amb el Vallès Oriental, el Vallès Occidental i el Baix Llobregat; al sud-oest amb l'Anoia, i a l'oest amb el Solsonès.

140 fotos, última afegida el 12 de Març de 2021

Baix LlobregatIndrets i municipis del Baix Llobregat. Comarca situada al sud de la província de Barcelona. Limita al nord amb el Bages, a l'est amb el Vallès Occidental, al sud-est amb el Barcelonès, al sud amb la Mediterrània, al sud-oest amb el Garraf, a l'oest amb l'Alt Penedès i al nord-oest amb l'Anoia.

36 fotos, última afegida el 15 de Ag de 2011

Baix MontsenyLa comarca natural del Baix Montseny està constituïda per 20 municipis. Està situada entre el Vallès Occidental i la Selva. Els municipis que la formen són: Montseny, Sant Celoni, Hostalric, Llinars, Vallgorguina, Sant Antoni de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Arbúcies, Breda, Sant Pere de Vilamajor, Sant Esteve de Palautordera, Vialba Sasserra, Gualba, Fogars de Montclús, Campins, Riells i Viabrea, Cànoves i Samalús, Cardedeu, Massanes i Sant Feliu de Buixalleu.

72 fotos, última afegida el 19 de Maig de 2019

Baix RipollèsIndrets i municipis del Baix Ripollès. La meitat sud del Ripollès constitueix el l’anomenat Baix Ripollès, contrada amb muntanyes mitjanes, encara que les valls són força profundes, centrada en la vila de Ripoll. Els municipis que l’apleguen són: Campdevànol, Gombrèn, Les Llosses, Ogassa, Ripoll, Sant Joan de les Abadesses i Vallfogona del Ripollès.

42 fotos, última afegida el 27 de Maig de 2018

AnoiaIndrets i municipis de l'Anoia. L'Anoia és una comarca, situada als àmbits territorials del Penedès i les Comarques Centrals. Es troba a la zona sud-oriental de la Depressió Central. Limita al nord amb el Solsonès; a l'oest amb la Segarra, la Conca de Barberà i l'Alt Camp; al sud amb l'Alt Penedès, i a l'est amb el Baix Llobregat i el Bages.

120 fotos, última afegida el 20 de Març de 2011

Altres comarques properesAltres indrets i municipis del Berguedà, Solsonès..., propers al Moianès

60 fotos, última afegida el 17 de Nov de 2018

12 àlbums en 1 pàgina(s)

Fotos a l'atzar - Rodalies

RodamoliSerra.jpg
ElsTussols.jpg
StPereUllastre3.jpg
StSixtMiralpla.jpg
RiuRipoll.jpg
CanTrinxetpost.jpg
Caselles.jpg
NucliOdena.jpg

Últimes fotos - Rodalies

Vilafort.jpg
01 de Abr de 2024
Tresserres.jpg
01 de Abr de 2024
TuroAntenes.jpg
12 de Des de 2023
Puigsagordi2.jpg
12 de Des de 2023
BufadorsBevi.jpg
12 de Des de 2023
ElVilaro2.jpg
07 de Oct de 2023
Puigsagordi.jpg
29 de Ag de 2023
LHospitalStPere.JPG
07 de Abr de 2023